TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Genius 5005 Siguranta arsa.
2 participanți
Pagina 1 din 1
Genius 5005 Siguranta arsa.
Salut, astazi am vrut sa ascult putina muzica la sistemul audio Genius 5005. Il deschid.. dupa aproximativ 5-6 secunde fac poc si, am zis e clar .. s-a ars siguranta.
Da, siguranta s-a ars.
Sistemul a mai fost dus la reparat deoarece, un condensator ceramic s-a ars si un final la fel, sistemul a fost reparat. Utilizat aproape in fiecare zi fara probleme de atunci.
Am venit cu intrebarea, siguranta s-a ars pentru ca s-a scurtcircuitat ceva in sistem sau.. a fost un soc in retea ?
Multumesc !
Da, siguranta s-a ars.
Sistemul a mai fost dus la reparat deoarece, un condensator ceramic s-a ars si un final la fel, sistemul a fost reparat. Utilizat aproape in fiecare zi fara probleme de atunci.
Am venit cu intrebarea, siguranta s-a ars pentru ca s-a scurtcircuitat ceva in sistem sau.. a fost un soc in retea ?
Multumesc !
ydan- Numarul mesajelor : 8
Varsta : 37
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 03/01/2018
Re: Genius 5005 Siguranta arsa.
Pot fi ambele situații, dar
1. sistemele Genius nu au stabilizator de tensiune, iar tensiunea de alimentare este aproape de pragul maxim al valorii admise de etajul final. Orice supratensiune arde etajul final.
2. Trebuie verificat fiind posibil să fie ceva ars. Punând o siguranță de ,,valoare mai mare,, se vor arde mai multe în aparat.
1. sistemele Genius nu au stabilizator de tensiune, iar tensiunea de alimentare este aproape de pragul maxim al valorii admise de etajul final. Orice supratensiune arde etajul final.
2. Trebuie verificat fiind posibil să fie ceva ars. Punând o siguranță de ,,valoare mai mare,, se vor arde mai multe în aparat.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Da Multumesc !
Am pus azi inca una de 2A si desigur , nu a scapat nici aia. Luni il duc la reparat !
Inca un lucru, sunt curious de asta .
Are vreo legatura daca se schimba toate condensatoarele ceramice cu unele mai bune ? adica, o sa se arda mai rar siguranta sau nu se intampla nimic ?
Sau, se poate schimba ceva pentru a face sa nu se mai arda siguranta ?
Multumesc !
Am pus azi inca una de 2A si desigur , nu a scapat nici aia. Luni il duc la reparat !
Inca un lucru, sunt curious de asta .
Are vreo legatura daca se schimba toate condensatoarele ceramice cu unele mai bune ? adica, o sa se arda mai rar siguranta sau nu se intampla nimic ?
Sau, se poate schimba ceva pentru a face sa nu se mai arda siguranta ?
Multumesc !
Nu se poate preîntâmpina arderea siguranței termice, la modul general. În cazul Genius, nu sunt soluții, aparatul are finalii alimentați aproape de limita maximă a tensiunii de alimentare admisă. Siguranța nu se arde doar din cauza acelor condensatoare ceramice. Odată schimbate nu mai sunt probleme cu ele.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
O sa revin cu o noua postare sa scriu ce a fost defect in el !
Subiecte similare
» Genius 5005 - nu functioneaza telecomanda
» Genius 5005 se cam incalzeste la radiator.
» Sistem 5.1 Genius - defecte frecvente
» Salutare tuturor! Problema Genius 5.1, 5005
» Defectiune Sistem Genius 5.1 AC3 Ready
» Genius 5005 se cam incalzeste la radiator.
» Sistem 5.1 Genius - defecte frecvente
» Salutare tuturor! Problema Genius 5.1, 5005
» Defectiune Sistem Genius 5.1 AC3 Ready
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum