TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Genius 5005 se cam incalzeste la radiator.
2 participanți
Pagina 1 din 1
Genius 5005 se cam incalzeste la radiator.
Salut, vreau sa te intreb ceva. Am un Genius 5005. Am vazut, transformatorul se incalzeste pentru ca are o ventilatie proasta si o sursa proasta dar, Genius 5005 are amplificare integrata deci, are un radiator pe spate. Acel radiator se incalzeste dupa cateva minute, 30 de minute , chiar daca nu pun muzica sau am volumul aproape minim. Azi, l-am tinut vreo...8 ore deschis, nu s-a ars, nimic, totul bine, dar vreau sa stiu daca e bine sa se incalzeasca acel radiator din spate, este cald cam tare, nu incins, pot tine mana pe el doar ca este cald. Deci asta vreau sa stiu, daca e bine sa se incalzeasca si daca nu bag muzica sau si daca bag muzica la un volum mic. Multumesc !
Inca ceva, sa fiu sigur, transformatorul ar trebuii sa se incalzeasca tare ?, mi-a spus cineva care se stie in electronica ca aceste modele de Genius au o sursa proasta si o ventilatie slaba. Daca pun mana pe partea de sus a transformatorului nu o pot tine mai multe de doua secunde deoarece, este foarte cald. Multumesc !
Inca ceva, sa fiu sigur, transformatorul ar trebuii sa se incalzeasca tare ?, mi-a spus cineva care se stie in electronica ca aceste modele de Genius au o sursa proasta si o ventilatie slaba. Daca pun mana pe partea de sus a transformatorului nu o pot tine mai multe de doua secunde deoarece, este foarte cald. Multumesc !
Alexandru Dan- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 34
Localizare : Arad
Data de inscriere : 23/01/2017
Re: Genius 5005 se cam incalzeste la radiator.
Radiatorul si transformatorul sunt caldute in functionare normala si chiar fierbinti la putere mare.
Daca nu apar zgomote tip brum in difuzoare, nu trebuie sa va faceti probleme.
Atunci cand este folosit la putere mare, timp indelungat, va recomand sa folositi un ventilator care sa "bata" pe radiator.
Daca nu apar zgomote tip brum in difuzoare, nu trebuie sa va faceti probleme.
Atunci cand este folosit la putere mare, timp indelungat, va recomand sa folositi un ventilator care sa "bata" pe radiator.
Re: Genius 5005 se cam incalzeste la radiator.
Multumesc mult, nu aud nici un brum, totul se aude ca la carte, vroiam sa fiu sigur ca il pot folosii.
Alexandru Dan- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 34
Localizare : Arad
Data de inscriere : 23/01/2017
Subiecte similare
» Genius 5005 - nu functioneaza telecomanda
» Genius 5005 Siguranta arsa.
» Sistem 5.1 Genius - defecte frecvente
» Salutare tuturor! Problema Genius 5.1, 5005
» Defectiune Sistem Genius 5.1 AC3 Ready
» Genius 5005 Siguranta arsa.
» Sistem 5.1 Genius - defecte frecvente