TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1663) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (232) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Cei mai activi postatori ai lunii
titus08 | ||||
cata090 | ||||
Costin | ||||
fox | ||||
petriangabor | ||||
cristiiliut | ||||
constantinvoicu216 | ||||
portal |
RT809F - programator universal
+10
stanley
cicalov
Petuker
taxdoru
Florinel TV
Costin
Bughiu
spark
quinn
Mircea60
14 participanți
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Programatoare
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: RT809F - programator universal
Repararea unui TV cu procesor MSTAR folosind o aplicatie din suita TOOLCHAIN.
taxdoru- Numarul mesajelor : 12
Varsta : 54
Localizare : Arad
Data de inscriere : 03/08/2013
Am instalat programul.
Acest executabil contine mai multe unelte (din pacate, se pare in chineza) dar si un troian, asa cum se poate vedea in imagine. Citisem pe forumuri de aceasta problema.
In fine, am lasat antivirusul (Avira) sa-si faca treaba (a mutat in carantina gargaunele) si m-am ales cu un program functional.
Se pare ca se lucreaza intens la soft. Asta-i un lucru bun!
Astept cu interes o noua actualizare, care sa tinea seama si de noi, "occidentalii".
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acest executabil contine mai multe unelte (din pacate, se pare in chineza) dar si un troian, asa cum se poate vedea in imagine. Citisem pe forumuri de aceasta problema.
In fine, am lasat antivirusul (Avira) sa-si faca treaba (a mutat in carantina gargaunele) si m-am ales cu un program functional.
Se pare ca se lucreaza intens la soft. Asta-i un lucru bun!
Astept cu interes o noua actualizare, care sa tinea seama si de noi, "occidentalii".
Sune si mie la tine cite procesoare VCT arata pe program?
Florinel TV- Moderator
- Numarul mesajelor : 729
Varsta : 44
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 24/02/2014
atunci mai asteptam pana apare o versiune fara troiani ?
Petuker- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 42
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 17/09/2013
Si la mine apre tot 2 vct-uri dar am vazut ca pe alte versiuni apare in jur de 9 la mine cu toate versiunile instalate apar doar 2 de ce oare
Florinel TV- Moderator
Când vă conectați la monitor, nici un câmp setchastogo după cum se menționează." - Un buton depe partea laterală a ei negru .. zhmakat și câmpuri se schimbă.
"Chiar și prin mufa 24cxx nu citește ...
Mai precis 24cxx și 25 serii pentru a citi, dar selectorul nu este." - Prostii
este determinat chiar și 24 serii de mașină .. trebuie doar pentru a clarifica unele size-- 02 ... 04 ... 08..16 .. it.d.
25 serii SPI, perfect definite!
Pentru detectarea automată clic - inteligent Identificați (A ) (butonul de sus de pe citire).
Auto ISP (i) click pentru a detecta automat care este conectat la VGA sau HDMI Lensmen , dezamăgire va avea loc atunci când dă ascultare și va înțelege modul de utilizare. ... în Toolchain Panel, o mulțime de interesante și gustoase ... cu excepția cazului în desigur, vine un om care înțelege de ce are nevoie ...
"Chiar și prin mufa 24cxx nu citește ...
Mai precis 24cxx și 25 serii pentru a citi, dar selectorul nu este." - Prostii
este determinat chiar și 24 serii de mașină .. trebuie doar pentru a clarifica unele size-- 02 ... 04 ... 08..16 .. it.d.
25 serii SPI, perfect definite!
Pentru detectarea automată clic - inteligent Identificați (A ) (butonul de sus de pe citire).
Auto ISP (i) click pentru a detecta automat care este conectat la VGA sau HDMI Lensmen , dezamăgire va avea loc atunci când dă ascultare și va înțelege modul de utilizare. ... în Toolchain Panel, o mulțime de interesante și gustoase ... cu excepția cazului în desigur, vine un om care înțelege de ce are nevoie ...
Florinel TV- Moderator
Florinel TV- Moderator
Salut Florin!
Nu-l am, dar vad ca este disponibil la 30$. Adaptorul nu are conectorii pentru panglici montati.
Inteleg ca se poate conecta la cupla de tastatura a laptopurilor pentru a citi in circuit. Ai mai multe informatii?
Nu-l am, dar vad ca este disponibil la 30$. Adaptorul nu are conectorii pentru panglici montati.
Inteleg ca se poate conecta la cupla de tastatura a laptopurilor pentru a citi in circuit. Ai mai multe informatii?
PEB-1, care este conceput pentru IT8XXX si KB90XX pe langa nord flash, nand flash..
Nici eu nul am deocamdata , am dat comanda pe alliexpres si ajunge peste 2 saptaminii cu o saptamina in urma am facut comanda si am luat de aici , cu inca 2 adaptoare uitate aici
Nici eu nul am deocamdata , am dat comanda pe alliexpres si ajunge peste 2 saptaminii cu o saptamina in urma am facut comanda si am luat de aici , cu inca 2 adaptoare uitate aici
Ultima editare efectuata de catre Florin Tv in Mier 12 Oct 2016 - 20:05, editata de 1 ori
Florinel TV- Moderator
La laptopuri se conecteaza prin panglici doar pentru a citi scrie IT8XXX si KB90XX poza este de la un coleg care sia cumparat si el si mia trimis poza sa vad despre ce este treaba
Florinel TV- Moderator
Florinel TV- Moderator
Buna ziua,am un rt809f si nu ma descurc,toata documentatia e in chineza,cele cateva filmulete de pe net nu-mi sunt de ajutor,daca sunt colegi care stiu mai bine cum se foloseste ii rog sa-mi de-a o mana de ajutor
PS.imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie
PS.imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie
cicalov- Numarul mesajelor : 7
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/01/2017
stanley- Moderator
- Numarul mesajelor : 728
Varsta : 67
Localizare : BucurestiTargoviste
Data de inscriere : 03/05/2010
Sa ne traiasca !
Si - La Multi Ani ! ca nu ne'am "vazut" anul asta.
Si - La Multi Ani ! ca nu ne'am "vazut" anul asta.
stanley- Moderator
- Numarul mesajelor : 728
Varsta : 67
Localizare : BucurestiTargoviste
Data de inscriere : 03/05/2010
Sa traim cu totii!
La multi ani cu sanatate!
Poate anul asta ne vedem... probabil ca vor mai fi ceva drumuri la Gura Ocnitei...
La multi ani cu sanatate!
Poate anul asta ne vedem... probabil ca vor mai fi ceva drumuri la Gura Ocnitei...
problema sta in felul urmator,am un tv blocat in sigla,memorie nand trebuie rescrisa ,pe spatele tv exista o mufa uart,are 3 pini tx-masa-rx,am conectat cele 3 fire la rt809 si nu-mi gaseste memoria,am intrat la toolchine,si de acolo am incercat tot felul de programe,nimic nu a mers,mentionez ca procesorul este MT5362,care il gasesc in meniul lui rt809f chiar cu memoria nand isp,am incercat citirea memoriei si prin vga si prin hdmi dar nu functioneaza,deci a ramas aceasta varianta cu tx-rx....a incercat cineva si alte metode cu acest rt809f in afara de vga si hdmi?
Nu ati spus ce aparat aveti...
La Philips se foloseste o interfata simpla UART (USB/serial-> Rx, Tx, se utilizeaza ca si cablu de date la telefoane celulare, contine un CI MAX232) si Teraterm.
Cu RT-ul n-am incercat, dar daca nu se conecteaza la programator, inversati Rx cu Tx.
La Philips se foloseste o interfata simpla UART (USB/serial-> Rx, Tx, se utilizeaza ca si cablu de date la telefoane celulare, contine un CI MAX232) si Teraterm.
Cu RT-ul n-am incercat, dar daca nu se conecteaza la programator, inversati Rx cu Tx.
Intr-adevar tv e Philips,arata in descriera lui RT809f , soclul lui in partea de sus cum vin pinii si cum sa-i legi la aparat,numai ca daca-i dau auto isp cu mainboardul tv conectat la curent sau nu el imi gaseste vreo 8 cip-uri aiurea care nu are leg cu tv,daca-i dau smart id,tot nimc si ma trimite la isp,deocamdata nu ma gandesc la alta interfata,ci vreau sa inteleg cum functioneaza rt-ul si sa-l folosesc la toata capacitatea lui,si sa scapt de tot felul de interfete si adaptoare de la serial,paralel etc...si sa folosesc pe usb acest aparat
Multumesc pentru raspuns,ma gandeam sa folosesc eventual un alt soft si sa ramana interfata rt809
Multumesc pentru raspuns,ma gandeam sa folosesc eventual un alt soft si sa ramana interfata rt809
Da, ar fi frumos sa folosim o singura interfata!
Dati-mi modelul televizorului sa vad daca exista alte solutii.
Dati-mi modelul televizorului sa vad daca exista alte solutii.
22pfl3404d sasiu tpm2.1e.la am bin-ul are 2mb
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Programator RT809F
» Programator memorii ECU RT809F
» Programator universal PIC
» Programator PICKit2
» RT809F vs MTI-2510
» Programator memorii ECU RT809F
» Programator universal PIC
» Programator PICKit2
» RT809F vs MTI-2510
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Programatoare
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum