TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1663) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (232) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Cei mai activi postatori ai lunii
titus08 | ||||
cata090 | ||||
fox | ||||
Costin | ||||
petriangabor | ||||
cristiiliut | ||||
portal | ||||
constantinvoicu216 |
RT809F - programator universal
+10
stanley
cicalov
Petuker
taxdoru
Florinel TV
Costin
Bughiu
spark
quinn
Mircea60
14 participanți
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Programatoare
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: RT809F - programator universal
spark a scris:Salutare . Este cineva care a folosit , sau foloseste TL886 (MiniPro). Vreau ceva mai universal, o parere , va rog .
Da eu folosesc TL866CS si lam transformat in TL866A , daca vrei sa cumperi un programator atunci spune la ce vrei sal folosesti mai exact si in ce domeniu il vei folosi ca sati spun ce sa cumperi si la ceti foloseste tie in domeniul respectiv , asa ca in domeniul televizoare iti trebuie o gramada de bani ei vre-o caciula de programatoare , asa ca spune la ceti trebuie mai exact?
Florinel TV- Moderator
- Numarul mesajelor : 729
Varsta : 44
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 24/02/2014
Mai mult hobby , nu ma ocup de depanare TV .Am niste proiecte incepute si ma interesa daca TL866xx are librariile de la Microchip sau Atmel .Imi place interfata GUI a softului si gindesc ca e ceva de capul lui .
Anul trecut am alergat pe la prieteni sa rescriu un bios pentru o placa de desktop iar la urma cind am tras linie , am constatat ca daca mai puneam la pret un pachet de tigari , imi cumparam o placa de baza noua.
Ce sa facem !!!! mai avem si noi teme pentru acasa , cind mai avem timp si bani de componente .
Multam de raspuns Florine_o zi buna
Anul trecut am alergat pe la prieteni sa rescriu un bios pentru o placa de desktop iar la urma cind am tras linie , am constatat ca daca mai puneam la pret un pachet de tigari , imi cumparam o placa de baza noua.
Ce sa facem !!!! mai avem si noi teme pentru acasa , cind mai avem timp si bani de componente .
Multam de raspuns Florine_o zi buna
spark- Numarul mesajelor : 27
Varsta : 57
Localizare : barlad
Data de inscriere : 23/09/2013
Deci daca este doar un hobby un TL866A este perfect pentru a softa multe cipurii de memorii dar sa tii minte sal cumperi cu toate adaptoarele ca nu stii cind te lovesti de o memorie si nu o poti scrie chiar daca ai programatorul.
Daca vrei alceva sa construiesti multe cum ar fi statii cu letcon sau alte minuni iti recomand RT809H este universal si ffoarte bun.
altul ar fi si cel mai bun ar fi un BEPROOG de la ELNEC dar si suma pe masura dar stie de toate a face , stie si cartofi prajiti sa faca glumesc desigur , dqar fara glume BEEprog-ul stie multe memoii atunci tu alegii Decizia este la tine
Daca vrei alceva sa construiesti multe cum ar fi statii cu letcon sau alte minuni iti recomand RT809H este universal si ffoarte bun.
altul ar fi si cel mai bun ar fi un BEPROOG de la ELNEC dar si suma pe masura dar stie de toate a face , stie si cartofi prajiti sa faca glumesc desigur , dqar fara glume BEEprog-ul stie multe memoii atunci tu alegii Decizia este la tine
Florinel TV- Moderator
Ultima editare efectuata de catre Costin in Dum 21 Ian 2018 - 14:02, editata de 1 ori (Motiv : Corectat link)
Florinel TV- Moderator
OK Florine multumiri pentru lamurire , apropo de esr (miron63) , am facut pcb-ul versiunea smd dar beleaua este ca componentele trebuiau cumparate de la trei magazine diferite (60 de ron transportul ) , dupa aceea am facut versiunea clasica iar cind sa imprim am constatat ca s-a bulit cilindrul fotosensibil la lexmark-ul meu . Cine doreste esr model miron63 , are si userul EdTro (alias Peace @elforum)
Florine vad ca te pricepi si esti bine documentat , cind o sa fie nevoie o sa mai cer un sfat___sanatate si numai de bine sa auzim
Florine vad ca te pricepi si esti bine documentat , cind o sa fie nevoie o sa mai cer un sfat___sanatate si numai de bine sa auzim
spark- Numarul mesajelor : 27
Varsta : 57
Localizare : barlad
Data de inscriere : 23/09/2013
spark a scris:OK Florine multumiri pentru lamurire , apropo de esr (miron63) , am facut pcb-ul versiunea smd dar beleaua este ca componentele trebuiau cumparate de la trei magazine diferite (60 de ron transportul ) , dupa aceea am facut versiunea clasica iar cind sa imprim am constatat ca s-a bulit cilindrul fotosensibil la lexmark-ul meu . Cine doreste esr model miron63 , are si userul EdTro (alias Peace @elforum)
Sa stii ca sunt bin dotat in ale electronicelor si am un atelier super ok eu am dat un sfat bun ce are colegu Taxdoru in dotare si ce am spus este doar inceputul ca are marfa pentru toti si pentru toate electronicele si asa nu mai 0oti pune nimic , acum sa vad ce miron mi recomanzi ca este mai bun ca al lui doru? degeaba spui tu ca costa condul atit si o rezistenta atit ca eu de la taxdoru mil iau perfect functional si la un pret fffffoarte bun puct.
Florinel TV- Moderator
Aici se discută despre RT809F sau RT809H. Știu că produsele lui Taxdoru (care este înregistrat și aici ca utilizator)sunt excepționale, dar să ne rezumăm la subiect. O mică referire în contextul subiectului nu este o problemă. Colegul Taxdoru are posibilitatea de a posta gratuit la bazar sau E-shop oferte concrete.Consider că ne-am cam deplasat de la subiect aici.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1663
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Are mai multe dispozitive pe care le comercializează. Să le posteze pe toate. (postal3,multimetru, etc.) fiindcă toate sunt foarte bune și foarte ieftine și este un om cumsecade. Asigură și asistență gratis la tel pentru punerea în funcțiune a modulelor pentru cumpărători. Am cumpărat de la el postal3 și am vb la tel.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1663
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Colegu panaitepaul a ajuns cu programatorul RT809F la mine si sa rezolvat , problema a fost memoria 93C56A de linga portul USB defecta fizic , pus una noua goala si sa rezolvat problema
Florinel TV- Moderator
A aparut o noua versiune (23012018). A reusit cineva sa o descarce?
va salut,
un manual pentru programatorul RT809F in engleza a gasit cineva?
abia l-am comandat si pana vine din China as fi vrut sa ma mai documentez despre el.
un manual pentru programatorul RT809F in engleza a gasit cineva?
abia l-am comandat si pana vine din China as fi vrut sa ma mai documentez despre el.
yodus- Numarul mesajelor : 2
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/01/2017
Este disponibila versiunea din aprilie a softului.
A reusit cineva sa o descarce?
A reusit cineva sa o descarce?
Programatorul are port HDMI si totusi unii au facut adaptor VGA - HDMI...
Ce spuneti de asta:
Ce spuneti de asta:
Ultima editare efectuata de catre Costin in Vin 26 Apr 2019 - 19:40, editata de 1 ori
Probabil ca TX si RX sau SCL si SDA la unele tv-urii sunt inversate si cu acest adaptor se poate schimba de la setarile de la RT809
Florinel TV- Moderator
Florinel TV- Moderator
Pentru cei care folosesc acest programator si au si adaptorul PEB1 si nu le functioneaza , am gasit solutia pentru a functiona si adaptorul , trebuie schimbati 2 tranzistori din RT809F , nici al meu nu functiona dar sa rezolvat
Chinezi au spus ca adaptorul PEB1 nu se alimenteaza corect cu acei tranzistori smd si trebuie inlocuiti cu uni normali , in loc de 5v este 3,3v din iesirea programatorului si la PEB1 are stab. de 3,3v si pe iesire are doar 2,3v in loc de 3,3v si din aceasta cauza nu functioneaza , au spus ca aceasta treaba sunt cu programatoarele care au iesit primele modele si dupa au aparut si PEB1 care functioneaza cu el sunt aparute odata cu PEB1 , primele modele au iesit in 2013 si PEB in 2014 cu RT tot din acel an
Chinezi au trimis pozele si trebuie schimbati tranzistorii Q22 si Q23 cu S8550 , al meu sa rezolvat acum merge perfect pe PEB-1
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si aceste poze sunt cu al meu dupa ce-am schimbat tranzistorii
Chinezi au spus ca adaptorul PEB1 nu se alimenteaza corect cu acei tranzistori smd si trebuie inlocuiti cu uni normali , in loc de 5v este 3,3v din iesirea programatorului si la PEB1 are stab. de 3,3v si pe iesire are doar 2,3v in loc de 3,3v si din aceasta cauza nu functioneaza , au spus ca aceasta treaba sunt cu programatoarele care au iesit primele modele si dupa au aparut si PEB1 care functioneaza cu el sunt aparute odata cu PEB1 , primele modele au iesit in 2013 si PEB in 2014 cu RT tot din acel an
Chinezi au trimis pozele si trebuie schimbati tranzistorii Q22 si Q23 cu S8550 , al meu sa rezolvat acum merge perfect pe PEB-1
Si aceste poze sunt cu al meu dupa ce-am schimbat tranzistorii
Florinel TV- Moderator
Florinel TV- Moderator
Florinel TV- Moderator
Florinel TV- Moderator
Florinel TV- Moderator
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Programator RT809F
» Programator memorii ECU RT809F
» Programator universal PIC
» Programator PICKit2
» RT809F vs MTI-2510
» Programator memorii ECU RT809F
» Programator universal PIC
» Programator PICKit2
» RT809F vs MTI-2510
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Programatoare
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum