TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
nu merge mufa HDMI la LCD Myria
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD
Pagina 1 din 1
nu merge mufa HDMI la LCD Myria
Salutare baieti!
Am si eu o problema am procurat un receptor HD optibox spider si nu reusesc sa il conectez la televizorul meu LCD mYria MY26735 BK. Pur si simplu am bagat mufa HDMI intra automat ecranul pe hdmi si nu se vede nimic (albastru). Prin RCA se vede urat si este pacat de receptor.Daca este dupa mine as cumpara televizor smart dar.. nu ma lasa sotia..! Asta e daca stie cineva ceva vreo setare in televizor sau in meniul secret ii sunt recunoscator. Multumesc anticipat!
Am si eu o problema am procurat un receptor HD optibox spider si nu reusesc sa il conectez la televizorul meu LCD mYria MY26735 BK. Pur si simplu am bagat mufa HDMI intra automat ecranul pe hdmi si nu se vede nimic (albastru). Prin RCA se vede urat si este pacat de receptor.Daca este dupa mine as cumpara televizor smart dar.. nu ma lasa sotia..! Asta e daca stie cineva ceva vreo setare in televizor sau in meniul secret ii sunt recunoscator. Multumesc anticipat!
mcioboata- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 53
Varsta : 45
Localizare : arges
Data de inscriere : 05/06/2011
Re: nu merge mufa HDMI la LCD Myria
eu zic ca este problema din tv pentru ca am conectat tot prin mufa hdmi o camera video profesionala cu rezolutia full hd si tot nu o vede!
Am intalnit si eu o problema asemanatoare cu unul de 40".
Am incercat un stick cu Android si se restarta continuu.
Voi verifica cu un receptor de satelit in zilele urmatoare si revin.
O sa ma uit si in meniul service.
Am incercat un stick cu Android si se restarta continuu.
Voi verifica cu un receptor de satelit in zilele urmatoare si revin.
O sa ma uit si in meniul service.
baieti am rezolvat problema a fost greseala mea inainte trebuia sa verific mufa. Aceasta avea din fabrica doi pini indoiti pe care i-am indreptat cu un ac dar cu greu si acum merge. Va multumesc pentru intelegere!mcioboata a scris:Salutare baieti!
Subiecte similare
» myria 32735
» Dump lcd Myria
» MYRIA MODEL 32735 BK
» Genius 5005 - nu functioneaza telecomanda
» Vortex LEDV-28E33D nu merge telecomanda
» Dump lcd Myria