TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
11ak36 defect
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: CRT
Pagina 1 din 1
11ak36 defect
salutare !
am la reparat un tv BLUESKY sasiu 11ak36 cu urmatoarea problema :
tv-ul a fost traznit, i-am gasit arsa sursa si...cam tot
i-am pus sursa in functiune (pe bec) , schimbat proc ST... , jungla STV... , si tv-ul prezinta acum urm simptom :
apasand intrerupator general , ledul se aprinde rosu ; actionand p+ led-ul se face verde pt o secunda , apoi trece in rosu la loc .
in timpul cat led-ul e verde , masurand cu osciloscopul, NU am impulsuri in baza bu 808
idei?
am la reparat un tv BLUESKY sasiu 11ak36 cu urmatoarea problema :
tv-ul a fost traznit, i-am gasit arsa sursa si...cam tot
i-am pus sursa in functiune (pe bec) , schimbat proc ST... , jungla STV... , si tv-ul prezinta acum urm simptom :
apasand intrerupator general , ledul se aprinde rosu ; actionand p+ led-ul se face verde pt o secunda , apoi trece in rosu la loc .
in timpul cat led-ul e verde , masurand cu osciloscopul, NU am impulsuri in baza bu 808
idei?
mercenarx- Numarul mesajelor : 35
Varsta : 56
Localizare : slatina
Data de inscriere : 23/07/2010
Re: 11ak36 defect
una din conditii este prezenta tensiunii de 5v in pin 12 la STV2247 (initial fusese STV2248), ceea ce in cazul meu lipsea (o intrerupere pe placa)
acum insa am alta problema :
tv-ul functioneaza perfect, insa se incalzeste foarte tare stv2247 (initial fusese 2248)
idei?
acum insa am alta problema :
tv-ul functioneaza perfect, insa se incalzeste foarte tare stv2247 (initial fusese 2248)
idei?
raspund tot eu :
a stat la "ars" toata ziua si n-a patit nimic : se pare ca asa functioneaza stv2247(48)h
a stat la "ars" toata ziua si n-a patit nimic : se pare ca asa functioneaza stv2247(48)h
am observat si eu ca unele stv2246-8 se incalzesc mai mult decat altele,cu toate ca tensiunile de alimentare sunt corecte,tv functioneaza normal.Cu timpul se defecteaza iesirea impulsuri orizontale.Majoritatea le-am schimbat din acest motiv.
Am lipit un radiator pe integrat,cu superglue.Are forma radiatoarelor de la TDA3562 folosit in unele tv mai vechi,prinse cu o clema.tabla de Al in forma de L sau U, lungimea integratului.
Am lipit un radiator pe integrat,cu superglue.Are forma radiatoarelor de la TDA3562 folosit in unele tv mai vechi,prinse cu o clema.tabla de Al in forma de L sau U, lungimea integratului.
langa- Numarul mesajelor : 21
Localizare : fagaras
Data de inscriere : 05/09/2010
Subiecte similare
» televizor teletech 11ak36
» 11AK36- Lipsa canale TV-cablu
» tv simbio defect
» Vestel 11AK36 (Akai , Teletech , Orion , SEG , Watson) - defecte
» Tv walthman defect
» 11AK36- Lipsa canale TV-cablu
» tv simbio defect