TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Mira pe DVD
5 participanți
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Generatoare de semnal
Pagina 1 din 1
Re: Mira pe DVD
Super ideea ! Am puso, in aplicare !
Mircea60- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 63
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 01/04/2010
din lipsa de spatiu am tansformat o camera foto cu lcd spart cu iesire video pe scart sau rca
tibi7hac7- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 46
Localizare : suceava
Data de inscriere : 02/01/2011
Ca tot suntem la subiectul acesta ma intrebam cat de important este generatorul de mira in depanarea t.v. in comparatie cu alte AMC-uri folosite ? !
Audio- Numarul mesajelor : 15
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 27/04/2011
Nu-i neaparat necesar in atelier . Un generator de mira este important in reglajul geometriei .
Un depanator experimentat se foloseste in general de semnalul video oferit de posturile de stiri (datorita graficii) .
Un depanator experimentat se foloseste in general de semnalul video oferit de posturile de stiri (datorita graficii) .
Aha , si ca tot am inceput cu "bazaitul" ma intrebam daca cineva cunoaste si doreste sa expuna cele mai indispensabile AMC-uri in depanarea tv , exclus multimetrul si osciloscopul care din start intra in "program" . A si cam care ar trebui sa fie latimea de banda minima pentru un osciloscop in depanare tv ?
Va multumesc !
Va multumesc !
Audio- Numarul mesajelor : 15
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 27/04/2011
10MHz este suficient .
ESR-metrul , multimetru tip penseta pentru circuite SMD , statie de lipit termostata (sigura dpdv ESD) , statie cu aer cald , statie IR .
Lista poate continua in functie de manualitatea depanatorului si gama de lucrari abordate .
Asteptam completari ...
ESR-metrul , multimetru tip penseta pentru circuite SMD , statie de lipit termostata (sigura dpdv ESD) , statie cu aer cald , statie IR .
Lista poate continua in functie de manualitatea depanatorului si gama de lucrari abordate .
Asteptam completari ...
Acum suntem deja in ,,era digitala" evident nu mai folosin generatoare de semnal, vobuloscop sau celebrul deget umezit, iar cu reflow reballing a cam trecut si timpul lor, miniaturizarea componentelor evident ca va continua iar straturile in cablaj se vor inmulti asa ca sursa mea de depanare sigura este placi recuperate sau ebay.com;))))
Sorynake- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 57
Localizare : Barlad
Data de inscriere : 06/02/2016
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Generatoare de semnal
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum