TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Generator de mira pe timp de criza
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Generatoare de semnal
Pagina 1 din 1
Generator de mira pe timp de criza
Un generator de semnal , care sa acopere toate benzile si toate standardele audio/video este un aparat util in orice atelier de depanare .
Cunosc depanatori care toata viata au reparat televizoare fara sa fi vazut vreodata un generator de mira . S-au adaptat cerintelor vremii . Au folosit semnalele terestre existente in zona , cei mai pretentiosi inregistrau mira TVR-ului pe VCR , eventual asa cum am procedat si eu cu ani in urma , construiau generatoare cu circuite logice TTL .
Mira era utila mai ales in reglarea geometriei . In rest , un depanator cu experienta "mirosea" defectele pe semnalul RF transmis local .
Generatorul pe care il propun , asa cum spun si in titlu , pentru criza , este de fapt un receptor de satelit cu PVR , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . Pe langa performantele deosebite ca receptor de satelit , este un excelent generator de semnal RF pentru UIF (conversie automata standarde color si sunet) .
Portul USB (2.0) permite inregistrarea programelor receptionate si transforma receptorul in player (imagini , mp3 , video) .
Pentru utilizarea aparatului ca generator , la portul USB se conecteaza un stick de memorie (sau HDD) care are memorate mai multe imagini corespunzatoare procesului de verificare : rastru color , rampe color , a/n , bare color , mira geometrie , convergenta , focalizare , etc.
Exemple :
(click pe imagine pentru marire)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mai multe informatii despre [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Cunosc depanatori care toata viata au reparat televizoare fara sa fi vazut vreodata un generator de mira . S-au adaptat cerintelor vremii . Au folosit semnalele terestre existente in zona , cei mai pretentiosi inregistrau mira TVR-ului pe VCR , eventual asa cum am procedat si eu cu ani in urma , construiau generatoare cu circuite logice TTL .
Mira era utila mai ales in reglarea geometriei . In rest , un depanator cu experienta "mirosea" defectele pe semnalul RF transmis local .
Generatorul pe care il propun , asa cum spun si in titlu , pentru criza , este de fapt un receptor de satelit cu PVR , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . Pe langa performantele deosebite ca receptor de satelit , este un excelent generator de semnal RF pentru UIF (conversie automata standarde color si sunet) .
Portul USB (2.0) permite inregistrarea programelor receptionate si transforma receptorul in player (imagini , mp3 , video) .
Pentru utilizarea aparatului ca generator , la portul USB se conecteaza un stick de memorie (sau HDD) care are memorate mai multe imagini corespunzatoare procesului de verificare : rastru color , rampe color , a/n , bare color , mira geometrie , convergenta , focalizare , etc.
Exemple :
(click pe imagine pentru marire)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mai multe informatii despre [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Re: Generator de mira pe timp de criza
Cit costa cel mai ieftin receptor de acest gen?Ca sa fac o comparatie intre pretul unui generator si a unui receptor de ecst gen!Multumesc mult!
iorguta- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 12/11/2008
Re: Generator de mira pe timp de criza
cred ca mai utila ar fi realizarea unui generator de mira cu attiny 2313 am vazut pe net o schema sau unul cu pic dar nu o gasesc poate o aveti sa o postati !
a/3- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 57
Localizare : iasi
Data de inscriere : 09/09/2010
Subiecte similare
» Generator de mira
» Reducere de pret pe timp limitat
» Mira pe DVD
» Pozitia in timp real a satelitilor de comunicatii
» Chatbox - comunica in timp real cu membrii forumului
» Reducere de pret pe timp limitat
» Mira pe DVD
» Pozitia in timp real a satelitilor de comunicatii
» Chatbox - comunica in timp real cu membrii forumului
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Generatoare de semnal
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum