TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
Unitra U-1000
Pagina 1 din 1
Unitra U-1000
Unitra U-1000 este un aparat care genereaza tensiune electrica in impulsuri pentru gardurile de protectie care delimiteaza aria de deplasare a animalelor. Tensiunea are o valoare de cca 4500v in sarcina. Aparatul se alimenteaza din acumulator de 12 V auto sau de la reteaua de 220V prin alimentator extern. Aparatul vine insotit de un voltmetru cu leduri care indica prezenta tensiunii la iesire ( ca youtubeii sa nu puna limba sa vada daca are tensiune sau nu).
Montajul este clasic. Se genereaza tensiune in primul etaj care este ridicata la valoarea maxima de urmatorul etaj (booster ca la unele surse TV LCD).
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Contrar descrierii din link, aparatul NU are protectie la scurtcircuit sau suprasarcina si nici nu este stabilizata tensiunea de iesire.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Montajul este clasic. Se genereaza tensiune in primul etaj care este ridicata la valoarea maxima de urmatorul etaj (booster ca la unele surse TV LCD).
Contrar descrierii din link, aparatul NU are protectie la scurtcircuit sau suprasarcina si nici nu este stabilizata tensiunea de iesire.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1665
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Costin apreciază acest mesaj
Subiecte similare
» Monika MOT722-2 Unitra
» am 1000 mkii series pa amplifier