TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Am nevoie de o schema electrica Arctic BA 1000 A+
3 participanți
Pagina 1 din 1
Am nevoie de o schema electrica Arctic BA 1000 A+
Masina mea de spalat (Arctic BA 1000 A+) a inceput sa nu mai duca programele de spalare la capat. Am desfacut-o si am verificat vizual componentele de pe placa de baza fara a gasi vreo problema evidenta. Am cautat pe internet un manual de service sau o schema electrica a masinii dar nu am gasit. Asa ca daca are cineva un manual de service sau o schema electrica a masinii i-as fi foarte recunoscator.
baczonif- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 40
Localizare : Lugoj Romania
Data de inscriere : 01/11/2012
Re: Am nevoie de o schema electrica Arctic BA 1000 A+
Nu cred ca vei gasi schema prea usor, am cautat-o si eu fara succes pana acum. Nu placa de baza face probleme de obicei, excluzand cazurile in care este corupt continutul memoriei, etc.Mai rar asa ceva.
Verifica separat fiecare componenta electromecanica. Am vazut masina care nu mergea din cauza ca se uzasera periile la motor si faceau contact imperfect.Verifica pompa de evacuare, se blocheaza din cauza obiectelor straine sau calcarului, e usor de constatat, desfaci dopul cu filet de la baza masinii, multi nici nu stiu de el. Verifica urme de coroziune pe cuplele ce duc la placa, microcontacte ruginite, am gasit masina care se bloca din cauza unui banal microcontact ce ramanea blocat din cauza ruginii, in baie e umezeala excesiva totusi !
Verifica separat fiecare componenta electromecanica. Am vazut masina care nu mergea din cauza ca se uzasera periile la motor si faceau contact imperfect.Verifica pompa de evacuare, se blocheaza din cauza obiectelor straine sau calcarului, e usor de constatat, desfaci dopul cu filet de la baza masinii, multi nici nu stiu de el. Verifica urme de coroziune pe cuplele ce duc la placa, microcontacte ruginite, am gasit masina care se bloca din cauza unui banal microcontact ce ramanea blocat din cauza ruginii, in baie e umezeala excesiva totusi !
validae- Numarul mesajelor : 42
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 06/06/2011
va salut. am nevoie si eu de un sfat. am o masina spalat arctic be 800 la care sa defectat placa electronica ,dupa masuratori am gasit 2 triace arse unul duce la blocare usa . dupa inlocuire da o eroare ledul de la usa sta aprins semn ca este usa deschisa .ceva sfaturi ?
madaboss- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 57
Localizare : turnu magurele
Data de inscriere : 20/02/2013
Verifica dispozitivul de blocare, se poate sa fie ceva in neregula acolo.
Uzual este o rezistenta volumica ce actioneaza un bimetal pentru zavorare.Am gasit la o masina acea rezistenta cu contactele parlite.Se poate remedia relativ usor, nu stiu insa cat de greu e s-o scoti de acolo, mie mi-a adus-o posesorul la serviciu.
Uzual este o rezistenta volumica ce actioneaza un bimetal pentru zavorare.Am gasit la o masina acea rezistenta cu contactele parlite.Se poate remedia relativ usor, nu stiu insa cat de greu e s-o scoti de acolo, mie mi-a adus-o posesorul la serviciu.
validae- Numarul mesajelor : 42
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 06/06/2011
Subiecte similare
» schema plita electrica Victronic VC-534
» Schema electrica TV BUSH LCD 19" BTVD91186B
» schema arctic 14CBO cassis 12.6
» SCHEMA PENTRU TELEVIZOR PROVISION 14CX7T
» larke CHG1500B - Pistol cu aer cald, schema electrica
» Schema electrica TV BUSH LCD 19" BTVD91186B
» schema arctic 14CBO cassis 12.6