TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Schema electrica TV BUSH LCD 19" BTVD91186B
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD :: Cerere documentatie
Pagina 1 din 1
Schema electrica TV BUSH LCD 19" BTVD91186B
Va salut pe toti cu respect. M-ar interesa schema electrica pentru TV BUSH LCD 19" BTVD91186B care este echipat si cu DVD.
PLACA DE BAZA are codul: PLV9121E13-01-01
SURSA + INVERTOR are codul: AIP4202003-G.PCB
vA MULTUMESC ANTICIPAT!
PLACA DE BAZA are codul: PLV9121E13-01-01
SURSA + INVERTOR are codul: AIP4202003-G.PCB
vA MULTUMESC ANTICIPAT!
ghiorghe tiganasu- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 79
Localizare : loc.vorniceni
Data de inscriere : 23/04/2014
Re: Schema electrica TV BUSH LCD 19" BTVD91186B
ALBA ATVD91216B
Placa baza PLV9121E13-01-01
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vă mulțumim pentru răspuns Keith, și îmi pare rău pentru întârziere în a răspunde. Am verificat liniile de aprovizionare și totul pare OK. Am unele mai multe informații care pot ajuta în care identifică circuitul. Placa de baza este PLV9121E13 și EEPROM este 24C04A, tuner DT58WT-2B-E (sau TCL0031390). Alimentarea la EEPROM este 3.27volts astfel încât acesta poate fi problema, dar nu se poate urmări circuitul prin a vedea unde vine de la. Autoritatea de reglementare 5V principală este avertizat de 5V ok deci cred ca alimentarea EEPROM poate fi comutat în cazul în care setul iese din regimul de așteptare
Știu că acesta este modul de a prob târziu, dar poate că altcineva va citi și învăța serios ar putea suna o prostie, dar pentru a ieși din stand-by modeplease doar face acest lucru țineți "VOL -" butonul de pe televizor în sine și butonul MENU de pe telecomandă , atât pentru 5 seconds.and doar așa se va dovedi pe tv meu face acest lucru în fiecare 6 luni sau așa și fac acest lucru și funcționează imediat sper am ajutat pe cineva cel putin să-mi spuneți cum ai lua pe după ce face această oricine care tryes ea Multumesc pentru lectură
Placa baza PLV9121E13-01-01
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vă mulțumim pentru răspuns Keith, și îmi pare rău pentru întârziere în a răspunde. Am verificat liniile de aprovizionare și totul pare OK. Am unele mai multe informații care pot ajuta în care identifică circuitul. Placa de baza este PLV9121E13 și EEPROM este 24C04A, tuner DT58WT-2B-E (sau TCL0031390). Alimentarea la EEPROM este 3.27volts astfel încât acesta poate fi problema, dar nu se poate urmări circuitul prin a vedea unde vine de la. Autoritatea de reglementare 5V principală este avertizat de 5V ok deci cred ca alimentarea EEPROM poate fi comutat în cazul în care setul iese din regimul de așteptare
Știu că acesta este modul de a prob târziu, dar poate că altcineva va citi și învăța serios ar putea suna o prostie, dar pentru a ieși din stand-by modeplease doar face acest lucru țineți "VOL -" butonul de pe televizor în sine și butonul MENU de pe telecomandă , atât pentru 5 seconds.and doar așa se va dovedi pe tv meu face acest lucru în fiecare 6 luni sau așa și fac acest lucru și funcționează imediat sper am ajutat pe cineva cel putin să-mi spuneți cum ai lua pe după ce face această oricine care tryes ea Multumesc pentru lectură
victoras21- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 63
Varsta : 62
Localizare : caracal
Stare de spirit : slab
Data de inscriere : 24/12/2008
Subiecte similare
» schema plita electrica Victronic VC-534
» Am nevoie de o schema electrica Arctic BA 1000 A+
» SCHEMA PENTRU TELEVIZOR PROVISION 14CX7T
» schema sau echivalente piese-controller trotineta electrica
» larke CHG1500B - Pistol cu aer cald, schema electrica