TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4683) | ||||
titus08 (1654) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (364) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Programare 24c256
2 participanți
Pagina 1 din 1
Programare 24c256
Buna seara ! Am o problema in programarea unei memorii smd 24c256 de pe un tv Samsung ue32fh4003w !
Folosesc Ponyprog si programatorul http://forum.e-rusu.ro/t1823-ponyprog-cea-mai-simpla-interfata .
Setez pe tipul de memorie I2C 8 bit - 24cxx Auto , la Interface - JDM API - Ok , apoi fac calibrarea , citesc memoria si imi arata ca in captura 1 , gol! Insa daca incerc sa o scriu o scriu in nici mai putin de o secunda si imi zice write successfull iar daca ii dau read , o citeste goala !
Nu inteleg care ar fi problema , ori programatorul , ori memoria !
Tin sa precizez ca am utilizat vreo trei scheme de programator iar pe cea care o folosesc acum am pus alimentare 5vcc !
Multumesc!
Folosesc Ponyprog si programatorul http://forum.e-rusu.ro/t1823-ponyprog-cea-mai-simpla-interfata .
Setez pe tipul de memorie I2C 8 bit - 24cxx Auto , la Interface - JDM API - Ok , apoi fac calibrarea , citesc memoria si imi arata ca in captura 1 , gol! Insa daca incerc sa o scriu o scriu in nici mai putin de o secunda si imi zice write successfull iar daca ii dau read , o citeste goala !
Nu inteleg care ar fi problema , ori programatorul , ori memoria !
Tin sa precizez ca am utilizat vreo trei scheme de programator iar pe cea care o folosesc acum am pus alimentare 5vcc !
Multumesc!
apollo775- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 37
Localizare : IASI
Data de inscriere : 03/10/2010
Re: Programare 24c256
Buna dimineata ! Am rezolvat problema .... am setat tipul de memorie pe I2C 16 bit eeprom - 24256 si merge atat la citire cat si la scriere ! O zi cat mai buna !
apollo775- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 37
Localizare : IASI
Data de inscriere : 03/10/2010
Subiecte similare
» E4Y - programare
» Programare PIC in imagini
» limbaje de programare
» initiere programare,citire si scriere memorii pt. incepatori
» Accesorii folosite in programare
» Programare PIC in imagini
» limbaje de programare