TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Accesorii folosite in programare
5 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Accesorii folosite in programare
de unde le ati achizitionat?
puneti un link ca sa faceti pomana completa;
puneti un link ca sa faceti pomana completa;
florescumarcel- Numarul mesajelor : 11
Varsta : 67
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 10/01/2010
cand cititi-scrieti memoria nedezlipita o alimentati din exterior sau flositi alimentarea interna si va conectati numai la I2C bus;celelalte componente conectate la I2C bus nu influenteaza procesul de scriere-citire?;
intreb pentru ca nu am procedat niciodata asa-desi este mult mai productiv; eu le dau jos le prelucrez si apoi le lipesc la loc ceea ce presupune munca mult mai multa;
intreb pentru ca nu am procedat niciodata asa-desi este mult mai productiv; eu le dau jos le prelucrez si apoi le lipesc la loc ceea ce presupune munca mult mai multa;
Deconectez pinii (alimentarea si de cele mai multe ori si magistralele , cand sunt conectate direct) .
Sunt programe care stiu sa intre direct pe magistrale , de ex. softul interfetei de Philips .
Sunt programe care stiu sa intre direct pe magistrale , de ex. softul interfetei de Philips .
OK! am inteles;
COMPAIR-ul il folosesc si eu, dar acolo este altceva, are soft dedicat(specific);
multumesc pentru lamuriri,
o zi buna;
COMPAIR-ul il folosesc si eu, dar acolo este altceva, are soft dedicat(specific);
multumesc pentru lamuriri,
o zi buna;
cosmos- Numarul mesajelor : 17
Varsta : 51
Localizare : vaslui
Data de inscriere : 10/11/2010
Pentru SMD-uri folosesc tot un cleste Pomona si Postal3 care stie sa le "lucreze" in circuit.
Cand scrieti memorii smd cu cleste Pomona si Postal3 mai deconectati alimentarea si magistralele sau efectiv conectati clestele la memorie si scrieti direct?
Multumesc!
Multumesc!
quinn- Numarul mesajelor : 46
Varsta : 56
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 06/07/2010
Cu Postal3 am citit/scris multe in circuit, fara sa alimentez aparatul care contine memoria.
Aveti grija cu ce tensiune alimentati memoria (3,3 sau 5V, selectabil cu un calaret pe interfata Postal3) pentru ca aceasta tensiune ajunge in montaj si poate distruge alte componente.
Aveti grija cu ce tensiune alimentati memoria (3,3 sau 5V, selectabil cu un calaret pe interfata Postal3) pentru ca aceasta tensiune ajunge in montaj si poate distruge alte componente.
Acesti clesti , sant universali , sau sant pentru fiecare tip de mememorie in parte ?
Multumesc
Multumesc
virgil- Numarul mesajelor : 12
Varsta : 70
Localizare : braila
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 20/06/2010
Sunt clesti pentru fiecare tip de capsula in parte.
Eu am clesti POMONA pentru SOIC8. Se poate folosi la capsule care au aceiasi distanta intre pini.
Un exemplu de socluri pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], cu precizarea ca se pot gasi in China la preturi atragatoare.
Eu am clesti POMONA pentru SOIC8. Se poate folosi la capsule care au aceiasi distanta intre pini.
Un exemplu de socluri pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], cu precizarea ca se pot gasi in China la preturi atragatoare.
Subiecte similare
» Programare 24c256
» Linkuri catre programe folosite de radioamatori
» Vand foarte ieftin periferice-accesorii pc
» Dictionar de termeni si abrevieri folosite in fotografie
» E4Y - programare
» Linkuri catre programe folosite de radioamatori
» Vand foarte ieftin periferice-accesorii pc
» Dictionar de termeni si abrevieri folosite in fotografie
» E4Y - programare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: