TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4683) | ||||
titus08 (1654) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (366) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Sunny , model AT211K1NF
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: CRT
Pagina 1 din 1
Sunny , model AT211K1NF
Mesaj trimis de nelub61
O schema pentru Sunny , model AT211K1NF se poate?
Am un fenomen ciudat,receptioneaza canale dar fara sunet iar la trecerea de pe un canal pe altul se aude 1-2 secunde si moare sonorul iar pe imagine apare sigla ,,no signal" chiar daca postul respectiv se vede fara sonor.
Sugestii ???
Multumesc anticipat.
O schema pentru Sunny , model AT211K1NF se poate?
Am un fenomen ciudat,receptioneaza canale dar fara sunet iar la trecerea de pe un canal pe altul se aude 1-2 secunde si moare sonorul iar pe imagine apare sigla ,,no signal" chiar daca postul respectiv se vede fara sonor.
Sugestii ???
Multumesc anticipat.
Re: Sunny , model AT211K1NF
Procesorul nu vede semnalul .
Cat timp vede programul fara sonor cu mesajul "no signal" ?
O lista de componente , se poate ?
Procesorul prelucreaza semnalul video cateva minute si apoi trece tv in stand by ca si cum nu ar avea semnal.Procesor TDA 9351,suneT AN 17821,sursa 5Q 0765RT,BV STV9302B.Admin a scris:Procesorul nu vede semnalul .
nelub61- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 63
Localizare : BUCURESTI
Data de inscriere : 08/09/2010
Seamana foarte mult ,dumneata ce ai suspecta in jurul lui TDA9351 ?Electroliticii par a fi buni.Pe ce pini sa ma concentrez mai mult?
Nu stiu cum face identificarea semnalului la procesor . Cam pe acolo as cauta condensatoare ceramice clacate (rezistenta de cativa kohmi) sau intrerupte (mai ales la SMD) . Incercati , in timpul functionarii sa incalziti zona cu un uscator de par si apoi incercati racirea placii/componentelor cu un spray de racire .
Acest procedeu m-a scos din multe situatii "fara iesire" pentru ca unele componente reactioneaza la incalzire sau la racire .
Ar mai putea fi dumpul alterat . Incercati sa rescrieti memoria sau montati una noua/goala . Sunt procesoare care fac initializarea NVM (EEPROM) .
Succes !
Acest procedeu m-a scos din multe situatii "fara iesire" pentru ca unele componente reactioneaza la incalzire sau la racire .
Ar mai putea fi dumpul alterat . Incercati sa rescrieti memoria sau montati una noua/goala . Sunt procesoare care fac initializarea NVM (EEPROM) .
Succes !
Multumesc pentru sfaturi si pentru schema ,am sa incerc ,dar nu stiu de unde sa iau spray de racire.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier 12 Ian 2011 - 22:10, editata de 1 ori
la acest model tv Sunny MEK-UOC-14/21 pentru defectul de mai sus am gasit C306- 470u/25V umflat.L-am schimbat si s-a remediat!(Am schimbat si C-urile din secundarul sursei si C-ul din primarul sursei C518-22u/50V)
DEXTERUL- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 52
Localizare : Braila
Data de inscriere : 10/01/2011
Subiecte similare
» Sunny , model AT211K1NF - defecte
» Sunny AT211K1NF - defecte
» tv sunny at211k1pf
» schema sunny model MEK-UOC
» Schema Sunny
» Sunny AT211K1NF - defecte
» tv sunny at211k1pf