TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
help!!!
4 participanți
Pagina 1 din 1
help!!!
AM NEVOIE SI EU DE UN DISPOZITIV SAU SCHEMA ELECTRICA SA POATA SAMI DETECTEZE MODIFICAREA REZISTENTEI ELECTRICE stiu ca ,cu un aparat de masura pot sa masor rezistenta electrica la un conductor la o componenta................ dar vreau sami deschida sau inchida un circuit cand rezistenta se modifica plecand de la valoarea 0,... si devine infinit ?????
andrey20- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 35
Localizare : braila
Data de inscriere : 10/07/2010
Re: help!!!
Concret , care este aplicatia ?
Poate gasim ceva simplu si eficient .
Ma gandesc la un comparator ...
Poate gasim ceva simplu si eficient .
Ma gandesc la un comparator ...
pai am un fir electric de un 1 metru daca pun bornele aparatului de masura la capatulu firului pe aparatul de masura imi indica o valoare aproape de 0 .e daca tai firul rezistenta devine infinit aparatul de masura imi indica o valoare de 9999999.... mie imi trebuie ceva sami detecteze modificarea asta de valoare si sami deschida sau sami inchida un circuit(adica pun un bec si cand se modifioca rezistenta sa se aprinnda automat)
andrey20- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 35
Localizare : braila
Data de inscriere : 10/07/2010
Sa inteleg ca este un fel de circuit de alarmare.Bec sau sirena.
Ok,alimentezi prin acel fir bobina unui releu de 12-24v.Pe contactul normal deschis al releului pui becul(sirena)alimentata din aceeasi sursa.Cand se rupe(taie) firul se aprinde becul sau suna...sirena.Simplu.
BAFTA!
Ok,alimentezi prin acel fir bobina unui releu de 12-24v.Pe contactul normal deschis al releului pui becul(sirena)alimentata din aceeasi sursa.Cand se rupe(taie) firul se aprinde becul sau suna...sirena.Simplu.
BAFTA!
stanley- Moderator
- Numarul mesajelor : 728
Varsta : 67
Localizare : BucurestiTargoviste
Data de inscriere : 03/05/2010
Frumusețea apare dacă prin acea rezistență electrică trece un curent electric, la ce tensiune, ce amperaj, ce frecvență, ce formă, la ce diferență de temperatură și în ce sens.
Pentru rezistența statică s-a explicat.
Exemplu: U=220V; I=1A; 50Hz; sinusoidal; -25 la +55 grade C; de la A la B și de la B la A în același timp (1 secundă).
Pentru rezistența statică s-a explicat.
Exemplu: U=220V; I=1A; 50Hz; sinusoidal; -25 la +55 grade C; de la A la B și de la B la A în același timp (1 secundă).
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1665
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum