TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
TTI TCB-660 - defecte
2 participanți
Pagina 1 din 1
TTI TCB-660 - defecte
1
Defect : sunet foarte slab , nu trece pe emisie .
Ansamblul microfon realizeaza mai multe functii : microfon , canal + , canal - , lock , Tx/Rx .
Cauza : cablu de microfon intrerupt .
Remediere
- Se noteaza toate conexiunile pe care le mai gasiti in mufa tata si se scurteaza cablul cu aprox. 2 cm de la mufa pentru a scapa de zona de indoire (posibile alte intreruperi) . Refaceti toate conexiunile . Dupa verificare se pot rigidiza conexiunile folosind chit siliconic universal sau plastic topit .
La acest model , (in cazul meu am mai gasit doar masa conectata) sunt urmatoarele conexiuni la mufa tata :
1 - albastru , comunul butoanelor canal + , canal -
2 - alb , lock
3 - rosu , Tx
4 - galben , firul cald microfon
5 - tresa , masa (-)
6 - violet , Rx
- In timpul functionarii pe receptie tensionati , rasuciti , comprimati cablul in apropierea microfonului pentru a verifica daca nu sunt intreruperi si in acest loc . Faceti acest lucru si in emisie . Monitorizati cu alta statie sau solicitati ajutor in trafic (numarati pana la 10 si in acest timp miscati cablul) . Daca sunt intreruperi , scurtati cablul sub microfon aprox. 5 cm pentru a elimina zona de indoire si implicit posibilele intreruperi .
Refaceti toate conexiunile , testati ansamblul microfon pentru toate functiile si remontati microfonul .
Curiozitate
In ciuda dimensiunii , carcasa microfonului ascunde un microfon electret (ce-i drept cu bune performante electro-acustice) si o mare bucata de cauciuc care mascheaza orificiile , rezultand greutatea unui microfon dinamic .
Din punctul meu de vedere , un - (minus) pentru aceasta marca .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Defect : sunet foarte slab , nu trece pe emisie .
Ansamblul microfon realizeaza mai multe functii : microfon , canal + , canal - , lock , Tx/Rx .
Cauza : cablu de microfon intrerupt .
Remediere
- Se noteaza toate conexiunile pe care le mai gasiti in mufa tata si se scurteaza cablul cu aprox. 2 cm de la mufa pentru a scapa de zona de indoire (posibile alte intreruperi) . Refaceti toate conexiunile . Dupa verificare se pot rigidiza conexiunile folosind chit siliconic universal sau plastic topit .
La acest model , (in cazul meu am mai gasit doar masa conectata) sunt urmatoarele conexiuni la mufa tata :
1 - albastru , comunul butoanelor canal + , canal -
2 - alb , lock
3 - rosu , Tx
4 - galben , firul cald microfon
5 - tresa , masa (-)
6 - violet , Rx
- In timpul functionarii pe receptie tensionati , rasuciti , comprimati cablul in apropierea microfonului pentru a verifica daca nu sunt intreruperi si in acest loc . Faceti acest lucru si in emisie . Monitorizati cu alta statie sau solicitati ajutor in trafic (numarati pana la 10 si in acest timp miscati cablul) . Daca sunt intreruperi , scurtati cablul sub microfon aprox. 5 cm pentru a elimina zona de indoire si implicit posibilele intreruperi .
Refaceti toate conexiunile , testati ansamblul microfon pentru toate functiile si remontati microfonul .
Curiozitate
In ciuda dimensiunii , carcasa microfonului ascunde un microfon electret (ce-i drept cu bune performante electro-acustice) si o mare bucata de cauciuc care mascheaza orificiile , rezultand greutatea unui microfon dinamic .
Din punctul meu de vedere , un - (minus) pentru aceasta marca .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: TTI TCB-660 - defecte
BUNA ZIUA,VA ROG CINE POATE SA MA AJUTE CU SFATURI REFERITOARE LA DEPANAREA ITT 660,NU MAI EMITE,RECPTIONEAZA FACE TRECEREA DE PE RECEPTIE PE EMISIEE DAR DIN BUTOANELE DE PE MICROFON NU MAI SE SCHIMBA NICI CANALELE. AM INCERCAT ALT MICROFON BUN DAR ...TOT ASAFACE ...NU EMITE .VA MULTUMESC [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MOSU13- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 56
Localizare : hunedoara
Data de inscriere : 28/02/2011
Subiecte similare
» Antena CB2 - defecte
» Defecte frecvente
» Philips L9.2 E AA - defecte
» HDD- tipuri defecte
» 11AK56 defecte
» Defecte frecvente
» Philips L9.2 E AA - defecte