TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4688) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Dispozitiv automat pentru curent continuu care sa sara la 10A si sa cupleze inapoi cand scade sub 8A de exemplu
2 participanți
Pagina 1 din 1
Dispozitiv automat pentru curent continuu care sa sara la 10A si sa cupleze inapoi cand scade sub 8A de exemplu
Buna.
As avea nevoie de un dispozitiv automat pentru curent continuu care sa sara la 10A si sa cupleze inapoi cand scade sub 8A de exemplu
De ce ? pentru ca invertorul meu rezista la max 40A si vreau sa se inchida automat un panou cand trece de 10 sau alte valori.
Stiu ca exista ceva.
O ideie ca sa fac acest lucru manual este simplu dar cand nu sunt acasa sau pur si simplu nu pot ajunge, el sare siguranta si raman in pana.
Ca intotdeauna, va multumesc anticipat.
As avea nevoie de un dispozitiv automat pentru curent continuu care sa sara la 10A si sa cupleze inapoi cand scade sub 8A de exemplu
De ce ? pentru ca invertorul meu rezista la max 40A si vreau sa se inchida automat un panou cand trece de 10 sau alte valori.
Stiu ca exista ceva.
O ideie ca sa fac acest lucru manual este simplu dar cand nu sunt acasa sau pur si simplu nu pot ajunge, el sare siguranta si raman in pana.
Ca intotdeauna, va multumesc anticipat.
sorinsky- Numarul mesajelor : 26
Varsta : 46
Localizare : Ro
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 15/03/2023
Re: Dispozitiv automat pentru curent continuu care sa sara la 10A si sa cupleze inapoi cand scade sub 8A de exemplu
Ca montaj electronic este o ultra-banalitate. Ca dispozitiv gata construit poste costa de pina la 100 ori mai mult si nu am auzit de existenta unui astfel de dispozitiv pentru uz casnic (industrial exista la comanda).
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
sorinsky apreciază acest mesaj
sorinsky- Numarul mesajelor : 26
Varsta : 46
Localizare : Ro
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 15/03/2023
Re: Dispozitiv automat pentru curent continuu care sa sara la 10A si sa cupleze inapoi cand scade sub 8A de exemplu
Nu este pentru consumatorii casnici fiindca nu se utilizeaza DC, se utilizeaza numai AC. Pentru automatizarea in DC trebuie sa construiesti unul. In DC ai tensiunea mica care alimenteaza invertorul, nu ai 220V.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Subiecte similare
» vand motoare electrice curent continuu Bucuresti 0755844890
» Automat pentru scriere si desen
» Reparare ecrane LCD in imagini
» tv Hitachi 32hbt41a
» Cum să programați Arduino cu un dispozitiv Android