TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1663) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (232) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Cei mai activi postatori ai lunii
titus08 | ||||
cata090 | ||||
Costin | ||||
fox | ||||
petriangabor | ||||
cristiiliut | ||||
portal | ||||
constantinvoicu216 |
SAMSUNG UE40KU6172U are niste linii vericale pe display pe toata suprafata ecranului. In spate se vede imaginea.
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
SAMSUNG UE40KU6172U are niste linii vericale pe display pe toata suprafata ecranului. In spate se vede imaginea.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Stimati Colegi,
Apelez la ajutorul vostru privind ajutorul pentru confirmarea cauzei defectului.
Pe displayul Tv-ului mentionat apar niste linii verticale pe toata suparafata ecranului. Initial, dupa relatarile clientului, au fost mai putine, numai intr-un colt. Treptat, pe parcurs au aparut multe, acoperiind toata suprafata. In spatele liniilor se vede imaginea. Initial m-am gandit la cabluri panglica, am desfacut televizorul si am curatat contactele panglicilor, dar fenomenul a ramas, liniile nu au disparut. Mi-a ramas 2 optiuni, si anume: display defect (poate caracteristic acestor modele, CY-WK040HGLV1H), sau mainboard-ul cu cipul BGA dezlipit. Daca s-a mai confruntat cineva dintre colegi cu acest tip de defect la acest model de TV si m-ar putea ajuta cu ceva sfat, as veni cu mii de multumiri.
Toate cele bune,
Zsolt B.
Stimati Colegi,
Apelez la ajutorul vostru privind ajutorul pentru confirmarea cauzei defectului.
Pe displayul Tv-ului mentionat apar niste linii verticale pe toata suparafata ecranului. Initial, dupa relatarile clientului, au fost mai putine, numai intr-un colt. Treptat, pe parcurs au aparut multe, acoperiind toata suprafata. In spatele liniilor se vede imaginea. Initial m-am gandit la cabluri panglica, am desfacut televizorul si am curatat contactele panglicilor, dar fenomenul a ramas, liniile nu au disparut. Mi-a ramas 2 optiuni, si anume: display defect (poate caracteristic acestor modele, CY-WK040HGLV1H), sau mainboard-ul cu cipul BGA dezlipit. Daca s-a mai confruntat cineva dintre colegi cu acest tip de defect la acest model de TV si m-ar putea ajuta cu ceva sfat, as veni cu mii de multumiri.
Toate cele bune,
Zsolt B.
zsolt_becze- Numarul mesajelor : 42
Varsta : 65
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/08/2010
Re: SAMSUNG UE40KU6172U are niste linii vericale pe display pe toata suprafata ecranului. In spate se vede imaginea.
Defectul este unul clasic de panou. Este foarte posibil sa fi fost lovit de client.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1663
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Costin apreciază acest mesaj
Subiecte similare
» tv Hitachi 32hbt41a
» Starlight led tv 28" pe ecran apar doar bare vericale, vezi foto.
» Display TV led Samsung model UE55KU6092
» Problema display tv led Samsung model UE55KU6092
» tv vortex vled-24k1 vede sepia
» Starlight led tv 28" pe ecran apar doar bare vericale, vezi foto.
» Display TV led Samsung model UE55KU6092
» Problema display tv led Samsung model UE55KU6092
» tv vortex vled-24k1 vede sepia
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum