TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Numerotatie canale v32ep18
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
Numerotatie canale v32ep18
Salutare.
se poate ceva pentru a schimba numerotatia canalelor DTV la acest TV?
daca sterg un din lista nu se modifica numerotatia si nici daca il mut.
astfel am ajuns ca TVR2 HD mutat ca al doilea program in lista sa aiba tot numarul 124 (si ca formare digite).
Am intrat in menu-service si am exportat lista de canale pe un stick USB, dar momentan nu am gasit cu ce as putea sa o deschid si sa o editez.
Oare existe vreo solutie la aceasta problema( firmware mai nou sau vreun editor de canale compatibil)?
Multumesc anticipat.
se poate ceva pentru a schimba numerotatia canalelor DTV la acest TV?
daca sterg un din lista nu se modifica numerotatia si nici daca il mut.
astfel am ajuns ca TVR2 HD mutat ca al doilea program in lista sa aiba tot numarul 124 (si ca formare digite).
Am intrat in menu-service si am exportat lista de canale pe un stick USB, dar momentan nu am gasit cu ce as putea sa o deschid si sa o editez.
Oare existe vreo solutie la aceasta problema( firmware mai nou sau vreun editor de canale compatibil)?
Multumesc anticipat.
apoklyps3- Numarul mesajelor : 8
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 22/08/2021
Re: Numerotatie canale v32ep18
Multumesc, dar e deja incercat Chansort si da eroare ca nu poate deschide fisierul...
Ce sistem de operare utilizazi?
Posteaza aici fisierul .bin
Posteaza aici fisierul .bin
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
sunt membru nou pe acest forum si se pare ca nu am dreptul de posta linkuri externe timp de 7 zile...
Incarcati pe un site de transfer, de ex. transfer.com si trimiteti link-ul catre mine sau titus08 prin e-mail sau mesaj privat.
Ce sistem de operare ai pe PC/Laptop, sa stiu ce aplicatie iti recomand.
Descarcat. Miine il analizez.
Descarcat. Miine il analizez.
titus08- Moderator
Fisierul nu contine doar lista de canale. Lista de canale ocupa cam 1/5000 din continutul fisierului, poate chiar mult mai putin. Editarea fisierului .bin poate duce la necesitatea resoftarii aparatului. Aceste fisiere contin si suma de control.In cazul in care suma de control nu corespunde aparatul nu mai lucreaza (soft corupt).
Fisierul nu este compatibil cu ChanSort. ChanSort identifica fisierele .bin ca fiind pentru Panasonic, iar formatul Philips al canalelor nu este suportat. Nu poti utiliza aplicatia pentru a edita fisierul.
Fisierul nu este compatibil cu ChanSort. ChanSort identifica fisierele .bin ca fiind pentru Panasonic, iar formatul Philips al canalelor nu este suportat. Nu poti utiliza aplicatia pentru a edita fisierul.
titus08- Moderator
Costin apreciază acest mesaj
Am înțeles.
Bin ul este descărcat pe un stick din menul service al tv ului la sugestia cuiva de pe un alt forum.
Dimensiunea sa m-a făcut să sper ca e doar o lista de canale, opțiunea in sine nu zicea multe;"FUNCIE CLONARE"
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/url]
Mai era o mențiune de lista de canale implicite, dar am evitat sa umblu prea mult prin service menu și cuvântul "implicit" nu mi-a inspirat încredere...
Bin ul este descărcat pe un stick din menul service al tv ului la sugestia cuiva de pe un alt forum.
Dimensiunea sa m-a făcut să sper ca e doar o lista de canale, opțiunea in sine nu zicea multe;"FUNCIE CLONARE"
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/url]
Mai era o mențiune de lista de canale implicite, dar am evitat sa umblu prea mult prin service menu și cuvântul "implicit" nu mi-a inspirat încredere...
Un fisier text de 777kb contine foarte multe linii. Pentru o lista de canale cred ca ar fi trebuit doar sa aiba cca 10kb maxim, cu tot cu preferintele pentru canale. Aplicatia extrage doar informatia despre canale din acel fisier .bin (pentru cele compatibile).
Viziteaza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru mai multe informatii despre aplicatie.
Viziteaza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru mai multe informatii despre aplicatie.
titus08- Moderator
Costin apreciază acest mesaj
Cauta atent in meniul aparatului (nu in service) daca are functia de editare canal. De acolo ar trebui sa ai posibilitatea sa le muti.( selectezi canalul, apoi il muti in lista...)
titus08- Moderator
Programul este compatibil doar cu televizoarele care pot exporta lista din meniul de utilizare.
Clonarea listei de programe din meniul service este utila cand operatia de cautarea a programelor este repetitiva, la acelasi tip de televizor (la hoteluri, de exemplu). Fisierul rezultat nu contine doar lista de canale, asa cum bine zice titus08.
In general, hardul, suportul si softul unui aparat sunt pe masura pretului. Iar Vortex-ul asta nu face exceptie.
Clonarea listei de programe din meniul service este utila cand operatia de cautarea a programelor este repetitiva, la acelasi tip de televizor (la hoteluri, de exemplu). Fisierul rezultat nu contine doar lista de canale, asa cum bine zice titus08.
In general, hardul, suportul si softul unui aparat sunt pe masura pretului. Iar Vortex-ul asta nu face exceptie.
titus08- Moderator
Nu are acest soft tv ul.
De mutat le pot muta ca si locatie in lista de canale, însă numerotația lor rămâne fixa
De mutat le pot muta ca si locatie in lista de canale, însă numerotația lor rămâne fixa
Nu are importanta numerotarea canalului. Fa o lista cu favorite si pune-le in ordinea in care vrei. Considera de exemplu ca DiGi24 are numele 1033DiGi24. Nu poti sterge numarul canalului, fiindca numerotarea canalelor digitale se face cu 4 digiti, de la 0000 la 9999, implicit pentru toate aparatele. Nu se poate decit repozitiona in lista, nu se poate redenumi DiGi24 de la 1033 la 2 sau 02. Numerotarea este un standard universal acceptat. Pe aceiasi retea digitala de cablu,toate aparatele conectate, la nr 1033 va fi DiGi24 (de exemplu).
Eu am o lista cu cca 20 de favorite aranjate dupa dorinta.
Este la fel cum ai vrea la receptia analogica ca programul receptionat pe C10 sa scrie ca este receptionat pe H14.
Eu am o lista cu cca 20 de favorite aranjate dupa dorinta.
Este la fel cum ai vrea la receptia analogica ca programul receptionat pe C10 sa scrie ca este receptionat pe H14.
titus08- Moderator
si in favorite pastreaza aceasi nomerotare.
nu ajuta cu nimic
formezi 1 sau 2 pe telecomanda si nu e nimic acolo daca de ex doreste sa elimni versiunile NON-hd ale TVR 1 si TVR 2.
asta e problema in sine, accesibilitatea programelor in ordinea in care sunt in lista si prin formare digitale ( o metehna de-a batranilor...)
o sa accept ca o limitare si aia e.
nu a costat nimic TV_ul...se pare cat dai atata face )
de ex la samsung nu am aceasta problema, pot schimba numerotarea dupa bunul plac
nu ajuta cu nimic
formezi 1 sau 2 pe telecomanda si nu e nimic acolo daca de ex doreste sa elimni versiunile NON-hd ale TVR 1 si TVR 2.
asta e problema in sine, accesibilitatea programelor in ordinea in care sunt in lista si prin formare digitale ( o metehna de-a batranilor...)
o sa accept ca o limitare si aia e.
nu a costat nimic TV_ul...se pare cat dai atata face )
de ex la samsung nu am aceasta problema, pot schimba numerotarea dupa bunul plac
Am doar Samsung in casa. Initial am prelucrat lista si am incarcat la toate aparatele. Cu timpul am renuntat sa tin pasul cu schimbarile periodice ale gigi.
Am scanat toate programele asa cum sunt in grila si in scurt timp fiecare a invatat locatia programelor preferate.
Batranii trebuie sa-si noteze lista de programe sau macar programele pe care le urmaresc frecvent.
Am scanat toate programele asa cum sunt in grila si in scurt timp fiecare a invatat locatia programelor preferate.
Batranii trebuie sa-si noteze lista de programe sau macar programele pe care le urmaresc frecvent.
multumesc pentru lamuriri.
cand o sa ajung pe la ai mei o sa studiez mai bine problema, poate mi-a scapat ceva...desi nu cred.
cand o sa ajung pe la ai mei o sa studiez mai bine problema, poate mi-a scapat ceva...desi nu cred.
Subiecte similare
» probleme tv Vortex V32EP18
» Nevoie de ajutor Soft TV VORTEX V32EP18 - Doresc marirea fontului pentru subtitrari.
» Nevoie de ajutor Soft TV VORTEX V32EP18 - Doresc marirea fontului pentru subtitrari.
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum