TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Decodari , solutii , interfete
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Decodari , solutii , interfete
chiar nu se baga nimeni ?
ce pot sa spun este ca recomand gsm hosting un forum dedcat gsm in engleza
referitor la decodare ramane clasicul box sau interfata hwk ufs jaf tornado etc daca cineva este interesat de asa ceva pot sa-l ajut cu ceva informatii cat ma pricep
ce pot sa spun este ca recomand gsm hosting un forum dedcat gsm in engleza
referitor la decodare ramane clasicul box sau interfata hwk ufs jaf tornado etc daca cineva este interesat de asa ceva pot sa-l ajut cu ceva informatii cat ma pricep
tibi7hac7- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 46
Localizare : suceava
Data de inscriere : 02/01/2011
Perfect !
Am inteles ca ai lucrat in domeniu .
Intra un pic in detalii .
Ce interfete se folosesc la telefoanele mai noi , ce se poate face cu ele , modificari si up-grade firmware , etc.
Un tutorial pentru incepatori .
Multumesc .
Am inteles ca ai lucrat in domeniu .
Intra un pic in detalii .
Ce interfete se folosesc la telefoanele mai noi , ce se poate face cu ele , modificari si up-grade firmware , etc.
Un tutorial pentru incepatori .
Multumesc .
Mai intai vreau sa fac o precizare pe bune !
Am lucrat in foarte multe domenii si am cules informatii cate putin din fiecare insa problema e ca nu am reusit sa ma dezvolt chiar la nivel de profesionist insa pot zice din putina mea experienta cate ceva
cele mai multe defecte zic eu vin din utilizarea necorespunzatoare a telefonului si am sa dau detalii
------ tel scapat in apa multi zic ca nu maiare sanse insa am facut cateva chiar dupa ce omu a venit cu el de la strant tot secretul este
!!! NU INCERCATI SA APRINDETI TELEFOANELE DUPA CE LE-AI SCAPAT IN APA PUNETILE LA LOC USCAT SI BINE VENTILAT PENTRU A SE USCA APOI MERGETI LA SEVICE CU ELE !!!!!
DACA NU SE DESCHIDE TELEFONUL VERIFICATI DACA TENSIUNEA BATERIEI ARE MINIM 3,6 V ALTEFEL NU SE INCARCA SINICI NU DESCHIDE TELEFONUL
Acum partea cu decodarile
Dintre boxurile laudate ar fi infinity care face multe JAf dedicat Nokia si unele combo uri care fac mai multe de exe am HWKufs3 face si nok lg sam acer sharp etc
Din ce am lucrat eu nu prea ai ce face daca nu ai fleshul producatorului
Sunt si metode de citire imei apoicu program de calculat co d retea se caseste codul care se introdduce in menu de secret insa la capitolul asta nu pot zice ca sunt expert .
Ca sa fiu explicit in viata eu numam complicat prea mult cu lucru in detaliu ci cu cel care se face rapid usor si cu multi bani
Abia acuma ca am timp intru in detalii si ce descopar am sa va comunic .
Am lucrat in foarte multe domenii si am cules informatii cate putin din fiecare insa problema e ca nu am reusit sa ma dezvolt chiar la nivel de profesionist insa pot zice din putina mea experienta cate ceva
cele mai multe defecte zic eu vin din utilizarea necorespunzatoare a telefonului si am sa dau detalii
------ tel scapat in apa multi zic ca nu maiare sanse insa am facut cateva chiar dupa ce omu a venit cu el de la strant tot secretul este
!!! NU INCERCATI SA APRINDETI TELEFOANELE DUPA CE LE-AI SCAPAT IN APA PUNETILE LA LOC USCAT SI BINE VENTILAT PENTRU A SE USCA APOI MERGETI LA SEVICE CU ELE !!!!!
DACA NU SE DESCHIDE TELEFONUL VERIFICATI DACA TENSIUNEA BATERIEI ARE MINIM 3,6 V ALTEFEL NU SE INCARCA SINICI NU DESCHIDE TELEFONUL
Acum partea cu decodarile
Dintre boxurile laudate ar fi infinity care face multe JAf dedicat Nokia si unele combo uri care fac mai multe de exe am HWKufs3 face si nok lg sam acer sharp etc
Din ce am lucrat eu nu prea ai ce face daca nu ai fleshul producatorului
Sunt si metode de citire imei apoicu program de calculat co d retea se caseste codul care se introdduce in menu de secret insa la capitolul asta nu pot zice ca sunt expert .
Ca sa fiu explicit in viata eu numam complicat prea mult cu lucru in detaliu ci cu cel care se face rapid usor si cu multi bani
Abia acuma ca am timp intru in detalii si ce descopar am sa va comunic .
tibi7hac7- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 46
Localizare : suceava
Data de inscriere : 02/01/2011
...majoritatea au trecut la telefoane noi... (inteligente).... Am cateva telefoane vechi care stau ,,aruncate,, de cativa ani, din care un- Sagem my600v -Vodafone,... cum s-ar putea decoda pe Orange? Si un Nokia 1680c-2 la care i-am blocat codul de siguranta. A-s vrea sa stiu daca s-ar putea face ceva (,,acasa,,), (nu la service), pt ca am citit pe multe forumuri diferite chestii si imediat ,,scapau,, de intrebari trimitindu-i pe respectivii la SERVICE. Nu conteaza daca le stric (ireparabil), vreau doar putina ,,experienta,,...!!!...!!!
Lalu- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 53
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 19/08/2011
Subiecte similare
» reparatii interfete
» Decodari Blaupunkt car 300
» Reparatii TV,LCD ,Aparate auto,Decodari
» Solutii software
» Solutii de gazduire gratuita
» Decodari Blaupunkt car 300
» Reparatii TV,LCD ,Aparate auto,Decodari