TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
Tipuri de formate video pentru DVD Player-ele "standard"
2 participanți
Pagina 1 din 1
Tipuri de formate video pentru DVD Player-ele "standard"
Buna ziua
Un prieten m-a ruga sa-i fac niste dvd-uri cu filme pentru un dvd player (model LG DP-132H)
Formatele standard pentru acest dvd sint: DIVX / LPCM / MPEG-1/2 L2 / MPEG 4 / MPEG 1 / MPEG 2 PS / MPEG 2 TS / VOB / bla-bla
Acum citiva ani am facut in format .AVI (codec video cu XviD si audio cu MPEG MP3) , mentionez ca bagam cite 3-4 filme pe un dvd.
Acum nu mai merge nu stiu de ce....? nu-mi amintesc ce soft foloseam dar momentan lucrez cu Wondershare UniConverter , cu acesta pot baga si subtitrarea definitiva in film.
Daca cineva stie sau se pricepe ""sa strice o vorba aici"" , cred ca nu-mi mai aduc bine aminte cum am facut . Am luat un dvd cu 3 filme pe el in format .avi (functional pe dvd) iar cu ""media-info"" am incercat sa vad ce codecuri are in maruntaie ..... raspunsul a fost <<< cloanare , iar la clonare produsul isi pierde propietatile >>> va multumesc pentru rabdare
Un prieten m-a ruga sa-i fac niste dvd-uri cu filme pentru un dvd player (model LG DP-132H)
Formatele standard pentru acest dvd sint: DIVX / LPCM / MPEG-1/2 L2 / MPEG 4 / MPEG 1 / MPEG 2 PS / MPEG 2 TS / VOB / bla-bla
Acum citiva ani am facut in format .AVI (codec video cu XviD si audio cu MPEG MP3) , mentionez ca bagam cite 3-4 filme pe un dvd.
Acum nu mai merge nu stiu de ce....? nu-mi amintesc ce soft foloseam dar momentan lucrez cu Wondershare UniConverter , cu acesta pot baga si subtitrarea definitiva in film.
Daca cineva stie sau se pricepe ""sa strice o vorba aici"" , cred ca nu-mi mai aduc bine aminte cum am facut . Am luat un dvd cu 3 filme pe el in format .avi (functional pe dvd) iar cu ""media-info"" am incercat sa vad ce codecuri are in maruntaie ..... raspunsul a fost <<< cloanare , iar la clonare produsul isi pierde propietatile >>> va multumesc pentru rabdare
spark- Numarul mesajelor : 27
Varsta : 57
Localizare : barlad
Data de inscriere : 23/09/2013
Re: Tipuri de formate video pentru DVD Player-ele "standard"
Folosește AVIDEMUX. Este și pentru windocsuri.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1665
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Subiecte similare
» Motoare pentru hote - tipuri, infasurari
» schema sursa dvd player
» De vanzare doua tipuri de pachete cu piese noi, si un router Linksys.
» De vanzare doua tipuri de pachete cu piese noi, si un router Linksys.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum