TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1663) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (232) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Cei mai activi postatori ai lunii
titus08 | ||||
cata090 | ||||
Costin | ||||
fox | ||||
petriangabor | ||||
cristiiliut | ||||
portal | ||||
constantinvoicu216 |
Invertor 6 lampi LCD Prosonic LA2000AU
5 participanți
Pagina 1 din 1
Invertor 6 lampi LCD Prosonic LA2000AU
ciobanu.gheorghe50 @ yahoo.com a scris:Buna seara ,
Domnilor , vin cu rugamintea catre dvs sa ma ajutati la acest TV ,LCD PROSONIC Model : LA 2000AU , Acest TV are sursa de alimentare- invertorul pentru 6 lampi ,si are codul:U07 - 1350 - P010REV.2 Model :ORIP - 21A , aceasta sursa - invertor scoate tensiunele de esire de + 5V ; +8 V ; +12V , si este defect invertorul este inpuscat un circuit si traseul carbonizat si nu se mai poate repara asa ca vin cu rugamintea catre dvs sa ma ajutati daca aveti pe stoc rezerva o sursa - invertor din recuperari cu tensiunele de esire cum am mentionat in stare buna de functionare doresc s-o cumpar ,sau un invertor pentru 6 lampi in perfecta functionare fie din recuperari pentru adaptare la sursa de alimentare , sau in cel mai rau caz o sursa - invertor echivalenta cu sursa -invertor originala.
Va multumesc frumos de intelegere .
Ar fi de ajutor o fotografie...
gigi56- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 58
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/05/2015
Re: Invertor 6 lampi LCD Prosonic LA2000AU
- scuze domnule costin dar nu gasesc mesajul dat de dvs MP si de unde pot gasi sursa - invertor sau o placa invertor pentru sase lampi .
Pe pagina forumului, sus in banda meniu, sub titlu, aveti un plic si cuvantul MESAGERIE. Ar trebui sa aveti acolo niste cifre (adica numarul mesajelor primite). Dati click pe Mesagerie si veti vedea mesajele primite.
Reveniti cu e-mail daca nu reusiti.
Reveniti cu e-mail daca nu reusiti.
Buna seara ma confrunt cu un asemenea invertor la un DIGIHOME de 20 inch tot cu sase lampi functioneaza bine 15-20 minute si dupa restarteaza banuiesc a fi una din lampi slabita lampile pe tester lucreaza super
victoras21- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 63
Varsta : 62
Localizare : caracal
Stare de spirit : slab
Data de inscriere : 24/12/2008
victoras21- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 63
Varsta : 62
Localizare : caracal
Stare de spirit : slab
Data de inscriere : 24/12/2008
Pai de ce nu folosesti un invertor cu 4 lampi de la vecini?
Buna ziua,
Domnule Costin ,si va multumesc am gasit mesajul dar nu doresc asa ceva ce s-a recomandat de dvs asi dori o sursa - invertor functionala poate fi si din recuperari dar functionala sau o placa invertor cu contacte mici tot pentru sase lampi de adaptat la sursa originala. De umlat la lampi nu umblu pana am sursa - invertor functionala. Ce s-a recomandat sa cumpar de la M i v a r o m nuu mai cumpar de la ei au componete de proasta calitate si daca le spui nu recunoaste si zice ca noi meseriasi suntem de vina multi au patit , dar nici garantie nu da bani aruncati aiurea pe piese contra facute .
Va multumesc.
Domnule Costin ,si va multumesc am gasit mesajul dar nu doresc asa ceva ce s-a recomandat de dvs asi dori o sursa - invertor functionala poate fi si din recuperari dar functionala sau o placa invertor cu contacte mici tot pentru sase lampi de adaptat la sursa originala. De umlat la lampi nu umblu pana am sursa - invertor functionala. Ce s-a recomandat sa cumpar de la M i v a r o m nuu mai cumpar de la ei au componete de proasta calitate si daca le spui nu recunoaste si zice ca noi meseriasi suntem de vina multi au patit , dar nici garantie nu da bani aruncati aiurea pe piese contra facute .
Va multumesc.
Am comunicat deja cererea dumneavoastra pe Grupul Depanare. Daca are cineva placa completa o sa va contacteze.
Cat despre acel magazin... uneori castigam, alteori pierdem. Important este ca pe total sa fim pe plus. Sunt multe componente bune acolo si invertoarele sunt printre ele.
Eu as cumpara un invertor cu 4 iesiri si l-as adauga langa placa sursa. Rezolvarea ar dura max. 30 minute iar rezultatul ar fi cel asteptat. Asta v-ar scuti si de surpriza ca ar putea fi o lampa, doua, defecte. De asta am spus sa verificati intai lampile, sa vedeti daca sunt bune. Iar daca sunt bune, puteti cumpara invertorul cu 6 iesiri, dar pretul este dublu fata de cel cu 4.
Iar daca nu-i spatiu in carcasa sau doriti o reparatie eleganta, radeti tot invertorul de pe placa sursa, inclusiv transformatoarele (raman pentru depanari viitoare!) si adaugati placa invertor noua. Este foarte simplu!
Cat despre acel magazin... uneori castigam, alteori pierdem. Important este ca pe total sa fim pe plus. Sunt multe componente bune acolo si invertoarele sunt printre ele.
Eu as cumpara un invertor cu 4 iesiri si l-as adauga langa placa sursa. Rezolvarea ar dura max. 30 minute iar rezultatul ar fi cel asteptat. Asta v-ar scuti si de surpriza ca ar putea fi o lampa, doua, defecte. De asta am spus sa verificati intai lampile, sa vedeti daca sunt bune. Iar daca sunt bune, puteti cumpara invertorul cu 6 iesiri, dar pretul este dublu fata de cel cu 4.
Iar daca nu-i spatiu in carcasa sau doriti o reparatie eleganta, radeti tot invertorul de pe placa sursa, inclusiv transformatoarele (raman pentru depanari viitoare!) si adaugati placa invertor noua. Este foarte simplu!
Va multumesc de raspuns si raman in asteptare poate cineva de pe acest forum sa aiba o sursa - invertor din recuperari in buna functionare ar fi foarte bine in caz cu nu voi gasi voi vedea ce e de facut cu acesta sursa - invertor , iar despre lampi si nu umblu la ele, cred ca nu sunt probleme dupa cum am spus TV- ul s-a defectat de la un soc de curent si poate nu s-a distrus vreo lampa ,cred ca ar fi bine de montat un invertor cu sase lampi fara a fi modificat cu patru lampi.
Bna ziua ,
Domnule Costin vin cu rugamintea catre dvs sa ma autati si iata ;Imi este necesar trafuri linii poate fi noi sau chear din recuperari dar foarte bune in functionare si ce ziceti averti ??
Va multumesc .
Domnule Costin vin cu rugamintea catre dvs sa ma autati si iata ;Imi este necesar trafuri linii poate fi noi sau chear din recuperari dar foarte bune in functionare si ce ziceti averti ??
Va multumesc .
Am o sacoșă de trafo linii, unele noi și altele din recuperări. De câte trafo ai nevoie?
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1663
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Subiecte similare
» Prosonic TVC-1553, TV+DVD - caut telecomanda
» Prosonic FRAME 32PF, 32FRM02 (sasiu PROFILO) - defecte frecvente
» RR HORA pe lampi
» Kit amplificator lampi
» Lampi LED de interior, exterior