TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
Deblocare receptor Kaon NA 1000HD
2 participanți
Pagina 1 din 1
Deblocare receptor Kaon NA 1000HD
Buna ziua ! Am un decodor Kaon NA1000HD luat de la gigi , receptorul este pt gigi tv satelit.Ma intereseaza cum as putea sa-l deblochez , deoarece am impresia ca este blocat in reteaua gigi, are frecventele introduse automat, nu am posibilitatea sa introduc manual frecventele, stiu ca la conservele acelea vechi erau setate sa functioneze si pe hot bird si se putea introduce frecventele manual.La asta orice modificare de parametri presupune update de firmware. Daca exista cumva vreun cod,pt reinitializare la firmware din fabrica deoarece am impresia ca s-a instalat vreun firmware prin satelit ceea ce l-a blocat sa nu mai poata fi folosit decat cu abonament gigi.Eu as dori sa-l folosesc pt receptia FTA pe HotBird.Inainte erau decodoare cu port serial RS-232 si putea fi patchuit ,asa erau Cochip-urile de la Dolce.Va multumesc.
linuxx79us- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 45
Localizare : bacau
Data de inscriere : 01/07/2014
Re: Deblocare receptor Kaon NA 1000HD
Ultimul soft incarcat nu mai permite utilizarea fara un abonament activ.
Uita-l si posteaza pe forum o cerere in Bazar - Cereri, pentru un receptor ieftin Opticum, Echosmart, Ecolite..., eventual cauta in talcioc.
Uita-l si posteaza pe forum o cerere in Bazar - Cereri, pentru un receptor ieftin Opticum, Echosmart, Ecolite..., eventual cauta in talcioc.
Ultima editare efectuata de catre Costin in Mar 20 Mar 2018 - 13:18, editata de 1 ori
Re: Deblocare receptor Kaon NA 1000HD
dar ma intereseaza daca il pot restaura la versiunea de soft din fabrica.cum pot sterge ultima versiune de soft incarcata.Chiar nu se poate sterge?
linuxx79us- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 45
Localizare : bacau
Data de inscriere : 01/07/2014
Subiecte similare
» Kaon KSF100 - defecte
» Kaon KSF-230CX - defecte frecvente
» Kaon KSF-260SCO - defecte frecvente
» Kaon KSF100 - Eroare #2 la actualizare software
» Procedura de upgradare la receptoarele Hyundai si Humax (Gigi TV)
» Kaon KSF-230CX - defecte frecvente
» Kaon KSF-260SCO - defecte frecvente
» Kaon KSF100 - Eroare #2 la actualizare software
» Procedura de upgradare la receptoarele Hyundai si Humax (Gigi TV)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum