TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Solicitari scheme , manuale service
4 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: Plasma
Pagina 1 din 1
Solicitari scheme , manuale service
Raspundeti prin PostReply si completati subiectul cu modelul aparatului si marca .
Solicitarile vor fi insotite de date complete pentru identificarea aparatului !
Marca , model , sasiu , componente principale , fotografii , etc.
Solicitarile vor fi insotite de date complete pentru identificarea aparatului !
Marca , model , sasiu , componente principale , fotografii , etc.
Re: Solicitari scheme , manuale service
Buna ziua
Am o foarte mare problema cu un televizor plasma Daewoo DP42SP,defectul este ca orice semnal video pun la orice mufa de intrare ,nu se vede semnalul video,adica scrie ca NO SIGNAL ,niciodata nu am reparat plasma Daewoo ,am reparat de mai multe ori plasma Lg ,si nici nu stiu ca ce placa sa ma schimb ,de unda vine problema asta,va rog frumos daca puteti sa-mi ajutati.
va multumesc
o zi buna
Am o foarte mare problema cu un televizor plasma Daewoo DP42SP,defectul este ca orice semnal video pun la orice mufa de intrare ,nu se vede semnalul video,adica scrie ca NO SIGNAL ,niciodata nu am reparat plasma Daewoo ,am reparat de mai multe ori plasma Lg ,si nici nu stiu ca ce placa sa ma schimb ,de unda vine problema asta,va rog frumos daca puteti sa-mi ajutati.
va multumesc
o zi buna
imike008- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 43
Localizare : Romania
Data de inscriere : 13/04/2010
Buna ziua , de cateva zile tv meu din sufragerie nusi mai face treaba tv este o plasma panasonic model ei este Panasonic TH 37Pv80PA si ca simtom de defectiune nu mai functioneaza mufele de intrare semna HDMI,SCART , RCA
pe partea din fata are si un cititor de carduri SD iam purs un car si de pe cardul de memorie citeste si arata imaginea corecta asa pe selectarea unei intrari HDMI imi afisaza in partea dreapta doar asa o dunga vargata de 10 cm pe verticala si nu se vede nimica in ea
pe partea de SCART dispare dunga si se aude doar sunetul ma poate ajuta cineva cu acest defect sau cu o schema ?
VA multumesc si astep un raspuns de la dumneavoastra.
pe partea din fata are si un cititor de carduri SD iam purs un car si de pe cardul de memorie citeste si arata imaginea corecta asa pe selectarea unei intrari HDMI imi afisaza in partea dreapta doar asa o dunga vargata de 10 cm pe verticala si nu se vede nimica in ea
pe partea de SCART dispare dunga si se aude doar sunetul ma poate ajuta cineva cu acest defect sau cu o schema ?
VA multumesc si astep un raspuns de la dumneavoastra.
lilimen- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 46
Localizare : Gorj
Data de inscriere : 13/06/2011
Incercati pentru inceput o resetare , daca aveti posibilitatea din meniul de utilizare .
Am incerca si aceasta resetare din meniul telivizorului am ales revenire la setarile din fabrica asa iam dat asa ca posibilitate de simtom va pot spune ca dupa cel las deconectat de la priza sil conectez a dooua zii functioneaza cam 2 min dupa care iar dispare imaginea si apare iar acea dunga in partea dreapta am incarcat si o fotografie cu tv demontat asa sa vedeti ca idee cum arata .
lilimen- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 46
Localizare : Gorj
Data de inscriere : 13/06/2011
o schema pt. tv Sunyy in alim cu 44608
noru nica- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 60
Localizare : braila
Data de inscriere : 16/06/2011
va multumesc anticipat ms