TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
invertor TV
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD :: Invertoare CCFL
Pagina 1 din 1
pisssa- Numarul mesajelor : 17
Varsta : 70
Localizare : huedin jud.cluj
Data de inscriere : 09/04/2011
Re: invertor TV
Spuneti ce transformatoare are. Daca nu gasiti/gasim, ar fi o solutie sa montati un invertor cu 4 iesiri.
Va mai atasez si eu o imagine unde se vad transformatoarele din care unul este intrerupt in secundar.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pe transformator scrie:TRS 1301S cred deoarece nu se vede bine.Dimensiuni 2cm x 1.8cm.Se poate adapta si alta dimensiune.Televizorul este alimentat pe 12 v .Secundarul are 840 ohmi iar primarul 7 ohmi.
Va multumesc de rabdare
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pe transformator scrie:TRS 1301S cred deoarece nu se vede bine.Dimensiuni 2cm x 1.8cm.Se poate adapta si alta dimensiune.Televizorul este alimentat pe 12 v .Secundarul are 840 ohmi iar primarul 7 ohmi.
Va multumesc de rabdare
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Aprinde fiecare neon în parte. Dacă are tentă de roz nu mai merită reparat, fiind neoanele uzate.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Se aprind normal neoanele doar ca unul nu se mai aprinde deoarece acel transformator este intrerupt.
Stima
Stima
Invertorul este alimentat la 12V sau din cei 12V este creată o tensiune de 24V pentru invertor?
Scoate schema cu conexiunile transformatorului și posteaz-o, la 24V sunt multe care se pot potrivi. Cele la 12V sunt rare. Vom vedea ce putem găsi prin cutiile cu ,,diverse,, poate se va potrivi ceva.
** Putem încerca adaptarea unui transformator de la monitore LCD, sunt la 12V. Pune și cotele fizice ale transformatorului.
Scoate schema cu conexiunile transformatorului și posteaz-o, la 24V sunt multe care se pot potrivi. Cele la 12V sunt rare. Vom vedea ce putem găsi prin cutiile cu ,,diverse,, poate se va potrivi ceva.
** Putem încerca adaptarea unui transformator de la monitore LCD, sunt la 12V. Pune și cotele fizice ale transformatorului.
titus08- Moderator
3 cmx2.5 cm.
Eu nu am nimic identic.
Cred ca ar putea merge si altul acolo, chiar daca nu este identic la forma si valoarea rezistentei infasurarilor, doar ca trebuie tatonat.
O sa va trimit o solutie alternativa prin MP.
Cred ca ar putea merge si altul acolo, chiar daca nu este identic la forma si valoarea rezistentei infasurarilor, doar ca trebuie tatonat.
O sa va trimit o solutie alternativa prin MP.
Este mic ca volum fizic. AM unele duble ca lungime, nu cred că încap. Dacă ar avea loc, aștept un răspuns.
titus08- Moderator
Incape sigur.Astept amanunte.
Stima deosebita pentru ajutor.
Stima deosebita pentru ajutor.
titus08- Moderator
cred ca se potriveste mai bine transformatorul de pe placa din poza nr.3(cea cu cele doua radiatoare)
Rog un pret cu transport inclus daca este posibil pe posta romana sa fie mai ieftin.
Stima
Rog un pret cu transport inclus daca este posibil pe posta romana sa fie mai ieftin.
Stima
Va veni cu poșta română fiindcă și eu agreez transportul cu ei. Modulul este perfect funcțional, am scos decât condensatorul de pe alimentare 100u/400V. Mă interesează să-l dau la schimb cu ceva RR vechi pentru restaurări (Cora,lămpi,S632...)la apreciere. Pune datele de contact (adresa, tel) pe privat (MP sau Gmail), contravaloarea în piese o las la apreciere, transportul îl plătesc aici că nu vor ramburs, am mai trimis. Nu posta aici date de contact sau tel, din considerente de securitate ( nu se știe cine le citește).
Verifică tensiunea de alimentare a invertorului. Este posibil să fie pe sursă un invertor de la 12V la 24V. Dacă acei condensatori de 220Uf de pe modulul invertor sunt la 35V, atunci invertorul se alimentează la 24V. Verifică, să nu fie nicio neânțelegere regretabilă. Am și la 24V transformatoare invertoare pentru soclat, nu compatibile direct.
Verifică tensiunea de alimentare a invertorului. Este posibil să fie pe sursă un invertor de la 12V la 24V. Dacă acei condensatori de 220Uf de pe modulul invertor sunt la 35V, atunci invertorul se alimentează la 24V. Verifică, să nu fie nicio neânțelegere regretabilă. Am și la 24V transformatoare invertoare pentru soclat, nu compatibile direct.
titus08- Moderator
Subiecte similare
» INVERTOR TV
» sursa+invertor
» Invertor de sudura Hps 145
» Defecte invertor 17IPS17-2
» invertor lcd acep e1 cem1 97