TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
LED TV Vortex V24ZH8DCF
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
LED TV Vortex V24ZH8DCF
Salut, ce vresiune de soft este valida pentru modelul de tv led vortex v24zh8dcf am probleme cu cardul ci nu il recunoaste mereu...iar cei de la gigi si ei mi-au spus ca este din cauza softului televizorului si ca trebuie actualizat doar ca nu stiu exact ce vresiune de soft imi trebuie daca m-ati putea ajuta va rog,multumesc!
Rapper4Life- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 38
Localizare : Romania
Data de inscriere : 28/12/2017
Re: LED TV Vortex V24ZH8DCF
Nu este încă disponibil soft actualizat pentru acest model. Dacă încerci cu diverse variante, în cel mai fericit caz vei avea imaginea întoarsă vertical. Înainte să te apuci de experiențe, salvează softul original pentru restaurări. Altfel aparatul va deveni nefuncțional.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Da ok de acord,dar cum ii fac dump la softul original? Inainte sa ma apuc de exprerimentat?
Rapper4Life- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 38
Localizare : Romania
Data de inscriere : 28/12/2017
Se copiază memoria de preferat extrasă din montaj. Unele plăci nu admite citirea în circuit a memoriei, deci este de preferat extragerea și citirea offcircuit cu programatorul, datorită faptului că softul nu se găsește, riscul alterării la citirea în circuit este inacceptabil. Apoi după ce ai salvat conținutul, soclezi memoria și începi experiențele. Sunt puține Vortexuri care au soft pentru card (poate este chiar singura placă de bază/model). Cred că problema este mai degrabă la cardul RCS-RDS. Dacă îl citește aleator, mai poate fi un defect hardware la soclu. Dacă ai un cunoscut care are un card tot de la RCS-RDS, vezi dacă face la fel.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Subiecte similare
» VORTEX VLED 40B1D - se restarteaza dupa sigla VORTEX
» led vortex
» vortex led 48'
» tv vortex cu tub
» lcd vortex