TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4688) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
tv oki v32b phtui
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD :: Firmware
Pagina 1 din 1
tv oki v32b phtui
Buna ziua tuturor. Am un tv OKI model v32b phtui. placa de baza vestel 17mb61-2. ledul albastru licareste nonstop.Ma poate ajuta cineva cu un firmware VA ROG. Multumesc anticipat.
zsoltnorbert- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 46
Localizare : arad
Data de inscriere : 13/11/2017
Re: tv oki v32b phtui
E tarziu acum... dar pentru viitor.
N-ati primit raspuns pentru identificarea se face cu mai multe informatii despre televizor (placa de baza, ecran, serii de pe eticheta...).
N-ati primit raspuns pentru identificarea se face cu mai multe informatii despre televizor (placa de baza, ecran, serii de pe eticheta...).
Acum este chiar mai dificil. Posibilitatea sa gasesti ceva pentru Vestelurile sub MB82 este aproape de zero. Interesant este cum de nu am vazut postarea, este chiar in ziua cind m-am inscris aici. Cred ca aveam un MB61. Trebuie sa rascolesc arhiva.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Pentru placile vechi fisierele firmware au fost sterse, dar de pe platforma de suport se pot solicita softuri. Am primit raspuns de mai multe ori in termen de 2-4 zile.
Din pacate, astazi am vazut si eu postarea, dar oricum nu as fi putut ajuta daca nu aveam date suplimentare.
Din pacate, astazi am vazut si eu postarea, dar oricum nu as fi putut ajuta daca nu aveam date suplimentare.
Eu toate datele le am stocate pe DVD-RAM-uri. Sunt garantate 30 de ani. Problema este ca s-a depus praful pe multe dintre ele, nu mai stiu ce este si unde este, iar ca sa fac acum un fisier index este aproape inacceptabil, nu am timp.
Partea rea este ca utilizatorul nu a mai intrat pe forum daca a vazut ca nimeni nu ii raspunde. Orice raspuns.
Partea rea este ca utilizatorul nu a mai intrat pe forum daca a vazut ca nimeni nu ii raspunde. Orice raspuns.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Costin apreciază acest mesaj
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD :: Firmware
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum