TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Cum se obtine parola /
+3
panaitepaul
Costin
virgil
7 participanți
Pagina 1 din 1
Cum se obtine parola /
Salutare forumisti .
Daca nu am postat corect , rog scuze , iar moderatorul sa-l mute unde trebuie .
Am dat jos softurile ptr tv Vortex ,de aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si nu pot acesa arhivele , fiindca nu am parola . Stie cineva cum se obtine acea parola ? Am facut tot ce zice acolo , am primit mailul dar parola nu .
Va multumesc
Daca nu am postat corect , rog scuze , iar moderatorul sa-l mute unde trebuie .
Am dat jos softurile ptr tv Vortex ,de aici
si nu pot acesa arhivele , fiindca nu am parola . Stie cineva cum se obtine acea parola ? Am facut tot ce zice acolo , am primit mailul dar parola nu .
Va multumesc
virgil- Numarul mesajelor : 12
Varsta : 70
Localizare : braila
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 20/06/2010
Re: Cum se obtine parola /
Da, din pacate parola nu vine intotdeauna. Asa-i cand sunt folosite resurse web gratuite...
Parola arhivelor o gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Dati click pe imagine pentru marire, altfel nu poate fi citita.
Daca nu va descurcati, revenit cu un mesaj pe adresa mea.
Sanatate si spor!
Parola arhivelor o gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Dati click pe imagine pentru marire, altfel nu poate fi citita.
Daca nu va descurcati, revenit cu un mesaj pe adresa mea.
Sanatate si spor!
Ultima editare efectuata de catre Costin in Mar 5 Sept 2017 - 19:03, editata de 1 ori
sercostel apreciază acest mesaj
Multumesc frumos . Sa rezolvat .
Daca nu gasiti ce va intereseaza, reveniti.
Am mai agaugat colectiei si alte modele, care nu au fost incarcate pe net.
Am mai agaugat colectiei si alte modele, care nu au fost incarcate pe net.
Eu le-am dat jos sa le am in colectie , ca de , minunea nu o sa tina mult . Ori dispar de acolo , ori nu mai functioneaza siteul , etc
Site-ul ala este al meu, asa ca n-o sa dispara prea curand... Cel putin asa sper! ;-)
Daca sunteti depanator, va invit pe grupul Depanare (link in partea stanga a paginii). Suntem peste 700 de depanatori si schimbam intre noi informatii pentru service.
Daca sunteti depanator, va invit pe grupul Depanare (link in partea stanga a paginii). Suntem peste 700 de depanatori si schimbam intre noi informatii pentru service.
Buna ziua! Am si eu aceeasi problema ca utilizatorul @virgil. Sunt inregistrat pe forum, sunt logat, am dat click pe imagine dar nu reusesc sa vad parola (nici nu mi-o amintesc de data trecuta). In imagine scrie doar password. Alta data m-am descurcat dar acum nu reusesc. Va multumesc mult pentru timpul acordat. Cu respect, Panaite Paul.
panaitepaul- Numarul mesajelor : 18
Varsta : 48
Localizare : Panciu
Data de inscriere : 21/10/2016
Florinel TV- Moderator
- Numarul mesajelor : 729
Varsta : 44
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 24/02/2014
Sunt sigur ca ceva gresesc pentru ca am mai folosit o data o arhiva de aici si totul a fost in regula. Acum nu reusesc. Folosesc Chrome. Am incercat si cu Micro$oft Edge. Daca e ceva ce nu fac bine, va rog sa ma corectati. Va rog totusi sa imi trimiteti macar e-mail parola. Multumesc mult! Cu respect, Panaite Paul
Sunt sigur ca ceva gresesc pentru ca am mai folosit o data o arhiva de aici si totul a fost in regula. Acum nu reusesc. Folosesc Chrome. Am incercat si cu Micro$oft Edge. Daca e ceva ce nu fac bine, va rog sa ma corectati. Va rog totusi sa imi trimiteti macar e-mail parola. Multumesc mult! Cu respect, Panaite Paul
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Urmareste, te rog, pozele pe care le-am postat.
Am aratat in prima captura de ecran ca sunt logat, in a doua ca sunt pe pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar in a treia ca am dat click pe imagine pentru a fi deschisa in pagina noua si ca in loc sa apara imaginea cu parola scrisa intre varfurile pensetei, apare aceeasi imagine in care, intre varfurile pensetei este scris cuvantul "PASSWORD".
Ceva nu functioneaza pe site.
In ce ma priveste, am rezolvat pana la urma. Urmarind codul HTML al paginii, mi-am amintit parola de cand am folosit-o data trecuta. Atunci a functionat, acum nu.
Multumesc celui care a avut bunavointa sa ne dea si noua toate dump-urile salvate si imi pare rau ca nu pot sa fac si eu acelasi lucru drept multumire. Eu ma ocup de calculatoare si in acest caz am vrut sa ajut un prieten care repara televizoare.
Va doresc toate celel bune!
Am aratat in prima captura de ecran ca sunt logat, in a doua ca sunt pe pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar in a treia ca am dat click pe imagine pentru a fi deschisa in pagina noua si ca in loc sa apara imaginea cu parola scrisa intre varfurile pensetei, apare aceeasi imagine in care, intre varfurile pensetei este scris cuvantul "PASSWORD".
Ceva nu functioneaza pe site.
In ce ma priveste, am rezolvat pana la urma. Urmarind codul HTML al paginii, mi-am amintit parola de cand am folosit-o data trecuta. Atunci a functionat, acum nu.
Multumesc celui care a avut bunavointa sa ne dea si noua toate dump-urile salvate si imi pare rau ca nu pot sa fac si eu acelasi lucru drept multumire. Eu ma ocup de calculatoare si in acest caz am vrut sa ajut un prieten care repara televizoare.
Va doresc toate celel bune!
Am verificat și nu merge. Ceva nu este în regulă.
titus08- Moderator
Asa este nu merge si il rugam pe ADMIN sa rezolve aceasta probleme pentru noii venitii si pentru toti useri , Multumim pentru cei care sau inregistrat , problema se va rezolva in scurt timp , scuze pentru neplaceri
Florinel TV- Moderator
- Numarul mesajelor : 729
Varsta : 44
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 24/02/2014
Accesati acum acest link:
Dati click pe imaginea din partea de jos (cea mica) si veti vedea parola scrisa in coltul dreapta jos. Parola este o adresa de internet fara http si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Moderatorii dau parola doar membrilor prin mesaj privat (MP) sau e-mail.
Daca sunt probleme in continuare va rog sa-mi trimiteti e-mail.
Dati click pe imaginea din partea de jos (cea mica) si veti vedea parola scrisa in coltul dreapta jos. Parola este o adresa de internet fara http si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Moderatorii dau parola doar membrilor prin mesaj privat (MP) sau e-mail.
Daca sunt probleme in continuare va rog sa-mi trimiteti e-mail.
titus08 a scris:Am verificat și nu merge. Ceva nu este în regulă.
Florinel TV a scris:Asa este nu merge si il rugam pe ADMIN sa rezolve aceasta probleme pentru noii venitii si pentru toti useri , Multumim pentru cei care sau inregistrat , problema se va rezolva in scurt timp , scuze pentru neplaceri
Multumesc pentru atentionare!
Nu stiu din ce motive imaginea cu parola nu mai poate fi gasita. Am inlocuit-o acum si postarea (http://e-rusu.forumz.ro/t2481-parola-arhive#8673) este in regula.
Verificat si acum functioneaza.
titus08- Moderator
Totuși scrisul este cam pal, cred că ar fi bine să fie mai contrastat, mai ales că utilizatorul nu știe unde să se uite exact.
L-am observat cam greu, nu cred că îl vedeam dacă nu știam unde să mă uit.
L-am observat cam greu, nu cred că îl vedeam dacă nu știam unde să mă uit.
titus08- Moderator
Buna ziua.Parola pentru arhiva cum pot vedea nu apare nimic la deschiderea imagini
doru68- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 56
Data de inscriere : 07/01/2011
Parola este în elipsa roșie dreapta jos, către care arată săgeata care pleacă din elipsa roșie centrală. Este scris cu gri. Aceea este parola.
titus08- Moderator
ok este an regula multumesc
doru68- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 56
Data de inscriere : 07/01/2011