TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4688) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Unde-i unul nu-i putere ...
Pagina 1 din 1
Unde-i unul nu-i putere ...
Trei găini şi un cocoş au dat gata o vulpe .
Deşi pare greu de crezut, trei găini şi un cocoş pe nume Dude au reuşit să îi vină de hac unei vulpi care le pusese gând rău.
Animalul se strecurase în curtea britanicei Michelle Cordell, din Basildon, Essex, cu gând să îşi asigure o cină îmbelşugată. Mai curajoase decât s-ar fi aşteptat cineva, păsările au tăbărât cu ciocurile pe vulpe şi au lovit-o până când aceasta a murit.
"Când am deschis uşa la cuibar, găinile aproape că au năvălit peste mine, cotcodăcind vesele. Am intrat şi am văzut vulpea zăcând acolo, fără suflare. N-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea. E ca şi cum ar fi răzbunarea găinilor", a declarat uluită stăpâna păsărilor.
Sursa : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Deşi pare greu de crezut, trei găini şi un cocoş pe nume Dude au reuşit să îi vină de hac unei vulpi care le pusese gând rău.
Animalul se strecurase în curtea britanicei Michelle Cordell, din Basildon, Essex, cu gând să îşi asigure o cină îmbelşugată. Mai curajoase decât s-ar fi aşteptat cineva, păsările au tăbărât cu ciocurile pe vulpe şi au lovit-o până când aceasta a murit.
"Când am deschis uşa la cuibar, găinile aproape că au năvălit peste mine, cotcodăcind vesele. Am intrat şi am văzut vulpea zăcând acolo, fără suflare. N-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea. E ca şi cum ar fi răzbunarea găinilor", a declarat uluită stăpâna păsărilor.
Sursa : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Subiecte similare
» Invata electronica de unul singur
» Filtre cu unde de suprafata (FUS)
» Unde este greseala
» De unde pot cumpara statii CB ?
» De unde pot cumpara subansamble ?
» Filtre cu unde de suprafata (FUS)
» Unde este greseala
» De unde pot cumpara statii CB ?
» De unde pot cumpara subansamble ?
Pagina 1 din 1