TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
LG 42PX4RV-ZA
5 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: Plasma
Pagina 1 din 1
LG 42PX4RV-ZA
Salutari prieteni! La acest tv e defect modulul YSUS 6871QYH036B in sensul ca are FS2 arsa si cond c64 inlocuit. TV mi-a fost dat de un prieten sa fac scoala pe el, dupa ce mi-a spus ca a fost un mester la el si a constatat aceasta problema ,dupa ce a inlocuit aceasta sig de 3-4 ori. Ttensiunile de alimentare sint bune Va 65 v ,Vs 186v ,Vc 5,20v. Face on-of. Nu e lumina.Nu am mai lucrat in plasma,doar ce am mai citit si vazu pe youtube.Reiese ca ar fi STK in scurt.Pe ohmetru pe partea ce e notat cu aut si gnd e scurt peste tot e bine asa? in rest pe partea cealalta unde e scris cu vs e scurt, in rest nu e scurt. Nu stiu daca acest lucru e bine sau nu, nu cunosc asignatia,si nici nu stiu ce sk este,ce ar mai putea fi ,nu prea gasesc scurturi pe modul ,cer ajutorul d-voastra.Multumesc ,nu am schema pt modul.
necula.vasile- Mester
- Numarul mesajelor : 159
Varsta : 72
Localizare : constanta
Data de inscriere : 10/03/2011
Re: LG 42PX4RV-ZA
nici-o idee?
necula.vasile- Mester
LG42PX4RV ZA
Buna ziua! de preferat ar fi sa ne da ti mai multe detalii despre acest model, multi nu cunosc sau nu fac diferenta intre tipurile de tv uri plasma,sau lcd! sau chiar crt! ca sa va putem ajuta, mai multe detaliii ar fi de bun augur! va multumesc!
misaelectronic- Numarul mesajelor : 42
Varsta : 52
Localizare : Galati
Data de inscriere : 23/02/2014
Acest tv nu are rastru cum se zice.Toate tensiunile de alimentare sint ok asa cum am aratat.Tv are mai multe module si anume mod alimentare, main board, modul ysus, modul zsus si binenteles bufferi pt cele doua module ysus si zsus care mai departe se duc la ecran. Problema e ca modulul ysus e defect se arde siguranta de pe modul. Daca cineva a reparat acest tip de modul as vrea sa stiu cu ce integrat e , ca sa-l desfaci e o intrega inginerie ,nu am repara pina acum un asemenea modul ,si ohmetric nu stiu care indicatii ar fi bune si care rele.efectiv nu am scurt ,nu gasesc nimic ,si sare siguranta,pe youtube toti schimba acest integrat.
necula.vasile- Mester
multumesc
necula.vasile- Mester
Acea siguranta suporta un curent de consum pe o bara de tensiune pe Ysus,o fi greu sa demontezi ca sa ajungi la componenta cu defectul dar altfel nu rezolvi defectul.Urmareste unde duce ca piesa acea tensiune la care spui ca se arde siguranta.Toate tensiunile si consum mare sant protejate printro siguranta fuzibila sau de tip SMD,tipic pentru plasma(fuzibila).
ionica68- Mester
- Numarul mesajelor : 160
Varsta : 56
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 23/02/2017
Defectul cu lipsă rastru nu este doar din Ysus. Ar fi trebuit să apară o luminozitate a ecranului parțială și pentru 2-3 secunde. Caut schema și dacă chiar vrei să repari plasma ne ocupăm de asta. Am câteva reparate. Postează ce scrie pe fiecare modul în parte, poate fi altceva în carcasă, eventual poze cu șasiul și modulele.
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1660
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
multumesc mult de sfaturi dar l-am dezmembrat, am retinut modulele si restul la gunoi. Siguranta nu era pusa la valoare,dupa ce ii pusesem 4 a nu mai sarea.
necula.vasile- Mester
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: Plasma
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum