TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1663) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (232) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Cei mai activi postatori ai lunii
titus08 | ||||
cata090 | ||||
Costin | ||||
fox | ||||
petriangabor | ||||
cristiiliut | ||||
portal | ||||
constantinvoicu216 |
DTOS40CVL081A BN40-00173A - reconditionare tuner
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD
Pagina 1 din 1
DTOS40CVL081A BN40-00173A - reconditionare tuner
Problema, des intalnita - mufa RF (mufa mama coaxiala) smulsa din tuner.
Conexiunea calda de intrare este smulsa complet de pe cablaj (metalizarea gaurii). Proprietarul a incercat sa mai fixeze capatul cablului de semnal si astfel a rupt o bobina.
Ar fi trebuit scos tunerul de pe placa (BN94-02699F) pentru a reface legatura.
In imaginea de mai jos arat cum am conectat mufa coaxiala (recuperata de la un tuner defect), fara sa dezlipesc tunerul de pe placa de baza.
Intai am taiat ecranul metalic din partea dreapta cu un disc abraziv si l-am ridicat pentru a avea acces in interior. Am identificat intrarea - capatul cald al bobinei indicate, unde am lipit un cablu litat de 2 cm.
Am refacut bobina rupta si am lipit-o in locul corespunzator. Am indoit inapoi ecranul avand grija sa scot cablu lipit. Am cositorit ecranul la taieturi si am lipit cablul la borna centrala a mufei si apoi mufa pe ecran.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Conexiunea calda de intrare este smulsa complet de pe cablaj (metalizarea gaurii). Proprietarul a incercat sa mai fixeze capatul cablului de semnal si astfel a rupt o bobina.
Ar fi trebuit scos tunerul de pe placa (BN94-02699F) pentru a reface legatura.
In imaginea de mai jos arat cum am conectat mufa coaxiala (recuperata de la un tuner defect), fara sa dezlipesc tunerul de pe placa de baza.
Intai am taiat ecranul metalic din partea dreapta cu un disc abraziv si l-am ridicat pentru a avea acces in interior. Am identificat intrarea - capatul cald al bobinei indicate, unde am lipit un cablu litat de 2 cm.
Am refacut bobina rupta si am lipit-o in locul corespunzator. Am indoit inapoi ecranul avand grija sa scot cablu lipit. Am cositorit ecranul la taieturi si am lipit cablul la borna centrala a mufei si apoi mufa pe ecran.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Subiecte similare
» BN40-00137A,BN40-00154A
» Recondiționare cabinete
» Recondiționare șasie
» Recondiționare componente
» Cumpar placa BN94-02779P sau selector canale BN40-00150A
» Recondiționare cabinete
» Recondiționare șasie
» Recondiționare componente
» Cumpar placa BN94-02779P sau selector canale BN40-00150A
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD