TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
tv AKai LT-2404AB, sasiu T.VST29.A2B 12313
4 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
tv AKai LT-2404AB, sasiu T.VST29.A2B 12313
Va rog postati un dump pentru acest tv. Am incercat doua dump-uri de pe site-uri rusesti, dar nu se mai potriveste ordinea butoanelor de pe panoul frontal, sunetul se aude prost doar intr-un difuzor cu toate ca balansul este 0, nu functioneaza telecomanda originala
bogdan546- Numarul mesajelor : 26
Varsta : 34
Localizare : anywhere
Data de inscriere : 06/04/2010
Re: tv AKai LT-2404AB, sasiu T.VST29.A2B 12313
bogdan546 a scris:Va rog postati un dump pentru acest tv. Am incercat doua dump-uri de pe site-uri rusesti, dar nu se mai potriveste ordinea butoanelor de pe panoul frontal, sunetul se aude prost doar intr-un difuzor cu toate ca balansul este 0, nu functioneaza telecomanda originala
Are flash SPI 25q32fvsig? Cu ce l-ai scris (hardware/software)? Am acelasi tv si un amic mi-a promis cateva zeci de bin-uri pt placa asta (este pusa pe mai multe modele de tv), insa nu am programator. As fi preferat prin USB insa nu are decat format .bin.
good4lawyer- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 57
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/11/2016
good4lawyer a scris:
Are flash SPI 25q32fvsig? Cu ce l-ai scris (hardware/software)? Am acelasi tv si un amic mi-a promis cateva zeci de bin-uri pt placa asta (este pusa pe mai multe modele de tv), insa nu am programator. As fi preferat prin USB insa nu are decat format .bin.
Uite aici un programator ieftin si performant:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Costin a scris:good4lawyer a scris:
Uite aici un programator ieftin si performant:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Merci. L-am gasit mai devreme; in fisa tehnica zice ca stie doar vers. 25q32bv; nimic despre 25q32fv (pe care o am eu). Stii ceva despre asta? Nu mi-ai spus daca ai rezolvat sau daca ai nevoie de bin-uri. Ai idee daca placa poate fi flash-uita pe USB?
good4lawyer- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 57
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/11/2016
1. Raspunsul se da in campul de editare, nu in subiect, care ramane gol, pentru a continua topicul. Am editat eu mesajul si am facut corectia necesara (a doua oara).
2. N-am exact acest SPI sa verific, dar n-are motiv sa nu mearga. Tipul de baza este 25Q32.
3. Nu mie imi trebuia bin, dar daca ai, arhiveaza (ca sa fie un singur fisier) si incarca-le pe un site, de ex. wetransfer.com (posteaza aici link-ul furnizat de server). Nu se stie cand o sa trebuiasca. Este bine ca atunci cand citesti un fisier sa notezi cat mai multe date despre tv, sau macar model TV, placa de baza si ecran.
4. Daca esti depanator, inscrie adresa de e-mail pe grupul Depanare (link in partea stanga a paginii). Suntem peste 700 de depanatori. Schimbam gratuit informatii despre aparatele pe care le reparam si nu numai. Comunicam mai usor acolo.
2. N-am exact acest SPI sa verific, dar n-are motiv sa nu mearga. Tipul de baza este 25Q32.
3. Nu mie imi trebuia bin, dar daca ai, arhiveaza (ca sa fie un singur fisier) si incarca-le pe un site, de ex. wetransfer.com (posteaza aici link-ul furnizat de server). Nu se stie cand o sa trebuiasca. Este bine ca atunci cand citesti un fisier sa notezi cat mai multe date despre tv, sau macar model TV, placa de baza si ecran.
4. Daca esti depanator, inscrie adresa de e-mail pe grupul Depanare (link in partea stanga a paginii). Suntem peste 700 de depanatori. Schimbam gratuit informatii despre aparatele pe care le reparam si nu numai. Comunicam mai usor acolo.
good4lawyer a scris:
Ai idee daca placa poate fi flash-uita pe USB?
Teoretic, da. Trebuie doar fisierul corespunzator.
Un dump pentru acest tv are cineva? Multumesc.
dreamhakeem- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 41
Localizare : constanta
Data de inscriere : 17/08/2017
Subiecte similare
» tv AKai LT-2404AB, sasiu T.VST29.A2B 12313- Nu pleaca din st-dy , led rosu aprins
» Sasiu T.VST29.A2B 12062 pentru LED TV
» Firmware Akai
» Akai CT-2109ASS , sasiu ETE3 - defecte
» Akai TVD290
» Sasiu T.VST29.A2B 12062 pentru LED TV
» Firmware Akai
» Akai CT-2109ASS , sasiu ETE3 - defecte
» Akai TVD290
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum