TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Update soft TV Exclusiv EX50UHDTV4K
2 participanți
Pagina 1 din 1
Update soft TV Exclusiv EX50UHDTV4K
Buna ziua!Se poate va rog ca cineva sa-mi trimita update-ul de soft pentru Exclusiv EX50UHDTV4K?
Ronan- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/05/2016
Re: Update soft TV Exclusiv EX50UHDTV4K
Este un brand nou si sunt prea putine date.
Ajuta seria produsului, modelul placii si tipul display-ului.
Ajuta seria produsului, modelul placii si tipul display-ului.
Stiu doar rezolutia display-ului:3840X2160.
Problema este urmatoarea:la majoritatea posturilor tv,sunetul nu este sincronizat cu mimica celor ce vorbesc.Se intampla si la unele filme,concerte de pe stick.Ce anume sa fie de vina?
Problema este urmatoarea:la majoritatea posturilor tv,sunetul nu este sincronizat cu mimica celor ce vorbesc.Se intampla si la unele filme,concerte de pe stick.Ce anume sa fie de vina?
La cablu si pe satelit am vazut de multe ori programe nesincronizate sunet-imagine. Pe stick... nu stiu. Daca este in garantie ar trebui apelat la service pentru update.
Daca aflati noutati suntem si noi... numai urechi. ;-)
Daca aflati noutati suntem si noi... numai urechi. ;-)
Tv-ul meu vechi(cu tub) marca Nextel nu a avut niciodata probleme de genul acesta cu toate ca are peste 12 ani vechime...am sunat la service si cel de acolo a zis ca nu au update la acest tv si sa vin sa-l aduc la ei.Service-ul este foarte departe si dupa cum vorbea cel de acolo(cu un tupeu incredibil),nu cred ca o sa-i faca nimic.
Procedura de upgrade facuta incorect sau cu fisiere nepotrivite pot defecta televizorul si-l scot din garantie!
Eu zic ca cel mai bine este sa filmati defectul pe care il reclamati, eventual ar trebui filmat acelasi fisier video si pe un alt TV bun, de unde sa reiasa clar defectiunea si apoi sa va prezentati la service, eventual sunati la service-ul central si le trimiteti fisierele video sa vada care-i problema. Nimeni nu le stie pe toate!
Puteti merge chiar la magazin cu un stick USB sa probati pe 2-3 TV, marci diferite. S-ar putea sa aveti surpriza ca pe acelasi model de TV sa se comporte la fel. De asta unele televizoare costa mai putin. Pretul reflecta marca si performantele.
Inteleg ca un service sa fie ferm, sa argumenteze daca este doar un defect inchipuit (se intampla si din astea!) sau sa rezolve problema. Tupeul? Poate c-a fost doar o parere facuta la suparare, la telefon. Relatia dintre service si clientul final trebuie sa fie de incredere si prietenie. Fara tupeu, fara dusmanie!
Daca aparatul este defect (atentie, nu-i facut nici de vanzator si nici de service-ant!) va fi inlocuit daca nu poate fi adus in parametri specificati de producator.
Asteptam vesti bune!
Eu zic ca cel mai bine este sa filmati defectul pe care il reclamati, eventual ar trebui filmat acelasi fisier video si pe un alt TV bun, de unde sa reiasa clar defectiunea si apoi sa va prezentati la service, eventual sunati la service-ul central si le trimiteti fisierele video sa vada care-i problema. Nimeni nu le stie pe toate!
Puteti merge chiar la magazin cu un stick USB sa probati pe 2-3 TV, marci diferite. S-ar putea sa aveti surpriza ca pe acelasi model de TV sa se comporte la fel. De asta unele televizoare costa mai putin. Pretul reflecta marca si performantele.
Inteleg ca un service sa fie ferm, sa argumenteze daca este doar un defect inchipuit (se intampla si din astea!) sau sa rezolve problema. Tupeul? Poate c-a fost doar o parere facuta la suparare, la telefon. Relatia dintre service si clientul final trebuie sa fie de incredere si prietenie. Fara tupeu, fara dusmanie!
Daca aparatul este defect (atentie, nu-i facut nici de vanzator si nici de service-ant!) va fi inlocuit daca nu poate fi adus in parametri specificati de producator.
Asteptam vesti bune!
Ce fisier video sa filmez?In primul rand este vorba de posturile tv!Cum este posibil ca un tv 4k sa nu fie in stare sa sincronizeze sunetul cu imaginea la posturile tv??Toate filmele ce le-am pus pe stick le-am probat inainte pe calculator si nu au nici o problema deci tv-ul este devina!Am vorbit iar cu cel de la service si a zis ca nu exista update de soft si pentru 4k cica trebuie player extern!Omul nu stie ce sa mai minta!
Sunteti suparat, dar negarea nu-i o solutie.
Daca vreti sa reclamati o defectiune aveti nevoie de argumente... fizice, nu vorbe!
Poate ca nu stie, dar atat timp cat nu le-a facut el, ce interes ar avea sa minta?
Ca service-ant in garantie constati, raportezi si astepti decizia producatorului/importatorului. Daca produsul nu poate fi adus in specificatiile producatorului se SCHIMBA. Trebuie vazut acum ce scrie in manualul de utilizare.
Succes!
Daca vreti sa reclamati o defectiune aveti nevoie de argumente... fizice, nu vorbe!
Poate ca nu stie, dar atat timp cat nu le-a facut el, ce interes ar avea sa minta?
Ca service-ant in garantie constati, raportezi si astepti decizia producatorului/importatorului. Daca produsul nu poate fi adus in specificatiile producatorului se SCHIMBA. Trebuie vazut acum ce scrie in manualul de utilizare.
Succes!
Ce neg?Credeti ca tv-ul meu nu are probleme si ca vorbesc ca sa ma aflu in treaba?In manual scrie clar rezolutie 4k!Orice tv ce are 4k are nevoie de player extern sau home cinema pentru a putea citi de pe stick fisiere 4k?Si cea mai mare problema este ca nu se sincronizeaza imaginea cu sunetul si mai nou imaginea devine neagra pentru 3 secunde.
Eu sunt convins, dar asta nu ajuta cu nimic. Nu stiu nici cine este importator.
Am avut un TV care au functionat in probe impecabil doua saptamani de la 9:00 la 23:00. In ultima zi, o sambata, ma pragateam sa anunt clientul ca nu mai are rost sa-l mai tin si s-a produs nebunia. Am filmat defectul (argument important pentru importator!) si am comandat piesa - ecranul (val. 1600 lei). Aparatul mai avea garantie cateva zile...
Producatorii de top, care au si preturi... la fel, asigura suport software post-vanzare gratuit. De asta pentru Samsung, Philips, LG... caut pe site-ul lor dupa model si obtin fisierul de upgradare. Astia mai noi fac din firmware un mare secret de... firma.
In concluzie, trebuie sa apelati la service-ul autorizat. Cu incredere, ca si cei de acolo sunt oameni. Eu imi incurajez clientii sa apeleze pentru orice fel de problema. Este un drept primit la cumpararea unui bun de folosinta indelungata.
Va astept cu vesti bune!
Am avut un TV care au functionat in probe impecabil doua saptamani de la 9:00 la 23:00. In ultima zi, o sambata, ma pragateam sa anunt clientul ca nu mai are rost sa-l mai tin si s-a produs nebunia. Am filmat defectul (argument important pentru importator!) si am comandat piesa - ecranul (val. 1600 lei). Aparatul mai avea garantie cateva zile...
Producatorii de top, care au si preturi... la fel, asigura suport software post-vanzare gratuit. De asta pentru Samsung, Philips, LG... caut pe site-ul lor dupa model si obtin fisierul de upgradare. Astia mai noi fac din firmware un mare secret de... firma.
In concluzie, trebuie sa apelati la service-ul autorizat. Cu incredere, ca si cei de acolo sunt oameni. Eu imi incurajez clientii sa apeleze pentru orice fel de problema. Este un drept primit la cumpararea unui bun de folosinta indelungata.
Va astept cu vesti bune!
Va multumesc de raspunsuri!Azi am fost la un magazin de televizoare cu un stick in care aveam clipuri 4k si nu numai ca cele ce aveau 4k l-au redat fara probleme dar am probat si pe un tv samsung ce era doar hd si a redat clipuri 4k fara probleme.
Subiecte similare
» TV EXCLUSIV EXCLU TV D5 FIRMWARE
» Tv Exclusiv
» TV Exclusiv, Exclu TV D6
» Led exclusiv dump
» lcd exclusiv model exclu tv d5
» Tv Exclusiv
» TV Exclusiv, Exclu TV D6