TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Samsung 'ue32f5300aw'.
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
Samsung 'ue32f5300aw'.
Buna ziua!...am acest tv cu probleme de "backlight" si as dori o schema, deoarece nu gasesc nimic pe net, ... macar sursa (BN44-00605A). Multumesc !
cornel1962- Numarul mesajelor : 28
Varsta : 62
Localizare : dambovita
Data de inscriere : 24/05/2014
Re: Samsung 'ue32f5300aw'.
...tensiunile bune, o banda de leduri cu probleme. S-a inlocuit si functioneaza OK!
cornel1962- Numarul mesajelor : 28
Varsta : 62
Localizare : dambovita
Data de inscriere : 24/05/2014
Re: Samsung 'ue32f5300aw'.
Defect foarte des intalnit in ultimul timp.
Controlerul verifica curentul prin barete si daca este ceva in neregula nu inchide circuitul de alimentare catre masa.
In aceasta situatie se verifica tensiunea de iesire din inverter pe condensatorul electrolitic. Daca exista tensiune se verifica apoi sistemul backlight cu o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Am intalnit situatii cand pe sursa LED-urile functioneaza normal!
Din acesta cauza verific intotdeauna si cu testerul dedicat, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Controlerul verifica curentul prin barete si daca este ceva in neregula nu inchide circuitul de alimentare catre masa.
In aceasta situatie se verifica tensiunea de iesire din inverter pe condensatorul electrolitic. Daca exista tensiune se verifica apoi sistemul backlight cu o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Am intalnit situatii cand pe sursa LED-urile functioneaza normal!
Din acesta cauza verific intotdeauna si cu testerul dedicat, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LED
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum