TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Monitor dell ,lipsa stand-by
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: Monitoare :: LCD
Pagina 1 din 1
Monitor dell ,lipsa stand-by
Acest monitor, model S2240L, nu mai intra in stand-by la oprirea pc-ului dupa ce a avut problema cu mufa hdmi
in sensul ca am gasit-o indoita la intrarea in placa video.
La oprire afiseaza mesajul ca nu exista cablu hdmi urmand sa intre in stand-by in 5 min ,cu toate ca am inlocuit cablul hdmi cu unul nou .
Dupa factory reset la fel.
Banuiesc ca s-a intamplat ceva pe traseul care identifica prezenta semnalului video de la placa video dar nu am gasit schema acestui model sau pinul
corespunzator acestei functii.Mentionez ca am incercat si cu alta placa video.
Va multumesc pt. orice eventual ajutor!
in sensul ca am gasit-o indoita la intrarea in placa video.
La oprire afiseaza mesajul ca nu exista cablu hdmi urmand sa intre in stand-by in 5 min ,cu toate ca am inlocuit cablul hdmi cu unul nou .
Dupa factory reset la fel.
Banuiesc ca s-a intamplat ceva pe traseul care identifica prezenta semnalului video de la placa video dar nu am gasit schema acestui model sau pinul
corespunzator acestei functii.Mentionez ca am incercat si cu alta placa video.
Va multumesc pt. orice eventual ajutor!
quinn- Numarul mesajelor : 46
Varsta : 56
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 06/07/2010
Re: Monitor dell ,lipsa stand-by
Nu intra in stand-by... si ce face? Afiseaza ca nu are semnal?
Cat timp?
In functionare normala nu sunt alte probleme?
Mufa indoita este la monitor sau la placa video?
Daca fara semnal nu se opreste intr-un timp rezonabil (5-10 minute), problema este din placa monitorului (soft), fara legatura cu mufele.
Cat timp?
In functionare normala nu sunt alte probleme?
Mufa indoita este la monitor sau la placa video?
Daca fara semnal nu se opreste intr-un timp rezonabil (5-10 minute), problema este din placa monitorului (soft), fara legatura cu mufele.
Re: Monitor dell ,lipsa stand-by
-mufa indoita a fost de la cablu hdmi pe care l-am inlocuit cu unul nou
-la oprirea pc-ului , monitorul in loc sa intre in stand-by afiseaza mesajul ca lipseste cablul hdmi si urmeaza sa intre in st-by in 5 min dar nu l-am lasat, l-am oprit din buton
-In functionare normala nu sunt alte probleme
-si eu banuiesc cum am spus deja ca ar fi ceva pe traseul care identifica prezenta semnalului video de la placa video,referindu-ma la traseul intern al monitorului
-inainte sa fie mufa defecta a cablului hdmi dupa oprirea pc-ului intra in stand-by,
de aceea cred ca la indoirea mufei a fost provocat un scurt intre pini sau intre pini si masa si acest scurt a provocat o intrerupere a traseului de identificare a prezentei semnalului video sau,in cel mai rau caz a distrus integratul care facea treaba asta
-la oprirea pc-ului , monitorul in loc sa intre in stand-by afiseaza mesajul ca lipseste cablul hdmi si urmeaza sa intre in st-by in 5 min dar nu l-am lasat, l-am oprit din buton
-In functionare normala nu sunt alte probleme
-si eu banuiesc cum am spus deja ca ar fi ceva pe traseul care identifica prezenta semnalului video de la placa video,referindu-ma la traseul intern al monitorului
-inainte sa fie mufa defecta a cablului hdmi dupa oprirea pc-ului intra in stand-by,
de aceea cred ca la indoirea mufei a fost provocat un scurt intre pini sau intre pini si masa si acest scurt a provocat o intrerupere a traseului de identificare a prezentei semnalului video sau,in cel mai rau caz a distrus integratul care facea treaba asta
quinn- Numarul mesajelor : 46
Varsta : 56
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 06/07/2010
Subiecte similare
» Problema monitor Dell
» umbra display monitor led dell p 2412h
» Lipsa imagine,sunet OK (lipsa rastru tv)
» nu pleaca din stand-by
» DELL LATITUDE C640
» umbra display monitor led dell p 2412h
» Lipsa imagine,sunet OK (lipsa rastru tv)
» nu pleaca din stand-by
» DELL LATITUDE C640
Electronice de la A la Z :: Depanare :: Monitoare :: LCD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum