TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
tv grunging dunga la 20 cm la partea de sus suptire pe imagina si cadre alungite pe acvea bentita
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: CRT
Pagina 1 din 1
tv grunging dunga la 20 cm la partea de sus suptire pe imagina si cadre alungite pe acvea bentita
buna seara
am un grundig st 70-713/8 dolby am avut urmatoarea problema se aprindea ecran alb cu niste linii oblice am masurat am gasit un final in scurt pe tk si o rezistenta le-am inlocuit o am gasit finalu video dupa tk ars pe culoarea verde ars si o rezistenta de alimentre tda pe pinul 6 de la final acum merge am imagine buna da am urmatoarea problema la portea de sus la o palma mai jos am o dunga alba suptire transparenta si alungeste capetele acolo pe portiune aia de sus pina in acea dunga am ilocuit codice de linga final pe verticala si nimic dunga tot persista sa fie din modulu est-vest sau sa fie din meniu de service?
va rog ajutati-ma sa scot acea dunga ca nu reusesc so scot
daca este din meniu de service ce cod de intrare in service are acest model de tv
am un grundig st 70-713/8 dolby am avut urmatoarea problema se aprindea ecran alb cu niste linii oblice am masurat am gasit un final in scurt pe tk si o rezistenta le-am inlocuit o am gasit finalu video dupa tk ars pe culoarea verde ars si o rezistenta de alimentre tda pe pinul 6 de la final acum merge am imagine buna da am urmatoarea problema la portea de sus la o palma mai jos am o dunga alba suptire transparenta si alungeste capetele acolo pe portiune aia de sus pina in acea dunga am ilocuit codice de linga final pe verticala si nimic dunga tot persista sa fie din modulu est-vest sau sa fie din meniu de service?
va rog ajutati-ma sa scot acea dunga ca nu reusesc so scot
daca este din meniu de service ce cod de intrare in service are acest model de tv
megavision- Numarul mesajelor : 24
Varsta : 54
Localizare : craiova
Data de inscriere : 17/04/2014
Re: tv grunging dunga la 20 cm la partea de sus suptire pe imagina si cadre alungite pe acvea bentita
O poza cu dunga se poate?!?! Sursa debiteaza tensiuni ok?!?!
Varsta : 53
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011
Subiecte similare
» TV CTV-H 5180 DK : Imagine intoarsa aprox. 5 cm , partea de sus ...
» schema tv sasiu cuc7303 (completa partea comutator benzi )
» Profilo PT90 (Orion , Noriko) - defecte
» defect cadre la tv vestel 11ak58
» Dunga verticala subtire - metoda de rezolvare cu laser
» schema tv sasiu cuc7303 (completa partea comutator benzi )
» Profilo PT90 (Orion , Noriko) - defecte
» defect cadre la tv vestel 11ak58
» Dunga verticala subtire - metoda de rezolvare cu laser
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: CRT
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum