TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Problema Indesit
3 participanți
Pagina 1 din 1
Problema Indesit
Buna ziua,
As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva ,priviind o problema ciudata la un Indesit ,care nu afiseaza nici un cod de eroare ,cu toate ca nu functioneaza corect.Pe orice program as da-o se intrerupe(clempane releele),cate o data se intrerupe de tot,alta data termina programul .Mentionez ca am schimbat modulul electronic(am avut unul asemanator) si motorul si face la fel ,m-am gandit ca ar fi ceva pe instalatie ,am curatit toate contactele(firele si nimic).Orice sugestie ar fi bine venita,sunt electronist ,dar asa ceva mi-a dat de cap,cred ca imi scapa ceva banal ,dar nu imi dau seama ce!
Va multumesc
As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva ,priviind o problema ciudata la un Indesit ,care nu afiseaza nici un cod de eroare ,cu toate ca nu functioneaza corect.Pe orice program as da-o se intrerupe(clempane releele),cate o data se intrerupe de tot,alta data termina programul .Mentionez ca am schimbat modulul electronic(am avut unul asemanator) si motorul si face la fel ,m-am gandit ca ar fi ceva pe instalatie ,am curatit toate contactele(firele si nimic).Orice sugestie ar fi bine venita,sunt electronist ,dar asa ceva mi-a dat de cap,cred ca imi scapa ceva banal ,dar nu imi dau seama ce!
Va multumesc
constantintviorel- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 53
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 03/05/2014
Bughiu- Moderator
- Numarul mesajelor : 636
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011
Re: Problema Indesit
A schimbat placa... are alta cu relee?
Alimentarea de la retea, cablul de alimentare, cuple oxidate, cabluri roase de soricei...
Alimentarea de la retea, cablul de alimentare, cuple oxidate, cabluri roase de soricei...
Am facut toate astea,masina curata pusa pe un hol la bloc (uscata cu paienjeni chiar).
Nu am schimbat presostatul(cu toate ca apa baga corect,vede nivelul bine) nu stiu daca ar avea vre-o legatura sunt cumva inseriate? (depind una de alta) e ca si cum vede ceva incorect ,dupa care se razgandeste nelasand timp procesorului sa vada eroarea(il pacaleste)
Nu am schimbat presostatul(cu toate ca apa baga corect,vede nivelul bine) nu stiu daca ar avea vre-o legatura sunt cumva inseriate? (depind una de alta) e ca si cum vede ceva incorect ,dupa care se razgandeste nelasand timp procesorului sa vada eroarea(il pacaleste)
Admin a scris:Ca sa pot continua, as avea nevoie de modelul masinii.
WIL 106 insa am inteles ca acest fenomen se intalneste si la alte modele ( ex WITL) mai vechi 6..7 ani,parca ar fi un lot cu probleme sunt cele cu module evo 2(verzi cu SMD mai putine)
Subiecte similare
» indesit wp 100
» INDESIT WIL 62
» Indesit WIL 105 coduri de eroare
» indesit wil 105 ex
» indesit wil 105 ex
» INDESIT WIL 62
» Indesit WIL 105 coduri de eroare