TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4688) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Construiti un soclu pentru memorie SMD
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Programatoare
Pagina 1 din 1
Construiti un soclu pentru memorie SMD
Dintr-un soclu PCI (placa de baza PC scoasa din uz) se poate construi o scula foarte utila pentru citirea si programarea memoriilor SMD. Dispozitivul poate fi utilizat pe orice programator.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Costin in Mar Dec 30, 2014 12:00 am, editata de 1 ori
Re: Construiti un soclu pentru memorie SMD
Mersi frumos!
Asa ceva pe net costa peste 50 ron fara transport!
Am incercat si eu ceva, dar nu mi-a reusit, cum fac rost de soclu, ma apuc de treaba!
Asa ceva pe net costa peste 50 ron fara transport!
Am incercat si eu ceva, dar nu mi-a reusit, cum fac rost de soclu, ma apuc de treaba!
nelutzul40- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 24
Localizare : ialomita
Data de inscriere : 26/05/2014
Foarte frumos soclul SMD si foarte ingrijit lucrat ! Multumim pentru poze.
telegualin- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 46
Localizare : campina
Data de inscriere : 30/11/2014
Ultima editare efectuata de catre Costin in Lun Dec 29, 2014 11:58 pm, editata de 1 ori (Motiv : Adaugare poze.)
telegualin- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 46
Localizare : campina
Data de inscriere : 30/11/2014
Subiecte similare
» soclu zif 14 contacta
» SPOT LED 7W SOCLU GU10 ALB CALD 110°
» SPOT LED 3W SOCLU GU10 ALB CALD - 10.64 lei
» Postal3 - utilizare
» dump memorie
» SPOT LED 7W SOCLU GU10 ALB CALD 110°
» SPOT LED 3W SOCLU GU10 ALB CALD - 10.64 lei
» Postal3 - utilizare
» dump memorie
Electronice de la A la Z :: Aparate de masura si control, testere, programatoare, scule, consumabile :: Programatoare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum