TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Inverter monitor
2 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: Monitoare :: LCD
Pagina 1 din 1
Inverter monitor
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Va salut! Ma adresez in special d-lui Bughiu, caruia i-am respectat sfatul cumparand un inverter de la adresa indicata de catre domnia sa. Intrarea inverterului are 5 pini, dar de la magazin am primit cablul pt.3 pini. Pentru a nu gresi va rog d-le Bughiu sa-mi spuneti cum sa fac legaturile corect.Este vorba de un monitor Benq 2200 HD, care are schema identica cu a monitorului Proview 2453. Multumesc mult de tot!
Va salut! Ma adresez in special d-lui Bughiu, caruia i-am respectat sfatul cumparand un inverter de la adresa indicata de catre domnia sa. Intrarea inverterului are 5 pini, dar de la magazin am primit cablul pt.3 pini. Pentru a nu gresi va rog d-le Bughiu sa-mi spuneti cum sa fac legaturile corect.Este vorba de un monitor Benq 2200 HD, care are schema identica cu a monitorului Proview 2453. Multumesc mult de tot!
taticu- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 40
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 23/02/2011
Re: Inverter monitor
Pai nu e nimic complicat. alimentare ,+ si - apoi firul de ON/OFF si BRIGHTNEES pentru reglajul luminozitati neoanelor!!
Vedeti ce controler este pe invertorul cumparat si apoi cautati datasheetul integratului pe gogu si aflati legaturile !!!!
Simplu !!!
Cablul ce l-ati primit este mai mult de ...recuzita!! Daca v-ati uitat atent ,mufa de pe invertor are 5 pini!!
Vedeti ce controler este pe invertorul cumparat si apoi cautati datasheetul integratului pe gogu si aflati legaturile !!!!
Simplu !!!
Cablul ce l-ati primit este mai mult de ...recuzita!! Daca v-ati uitat atent ,mufa de pe invertor are 5 pini!!
Varsta : 53
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011
Electronice de la A la Z :: Depanare :: Monitoare :: LCD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum