TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Reparatie TV NEI Model N20S4X cu CHASSIS PT92
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: CRT
Pagina 1 din 1
Reparatie TV NEI Model N20S4X cu CHASSIS PT92
Buna ziua. Vreau sa va aduc in dezbatere urmatorul aspect :
Am luat de la cineva un TV marca NEI Model N20S4X cu CHASSIS PT92 cred.... caruia i s-a schimbat tubul cu unul PHILIPS , dar cu alta bobina de defl. ca urmare imaginea este mai mare (latita) pe H. si ingusta pe V. Va rog sa-mi spuneti daca se poate aduce imaginea la normal si cum? Va multumesc mult!
Am luat de la cineva un TV marca NEI Model N20S4X cu CHASSIS PT92 cred.... caruia i s-a schimbat tubul cu unul PHILIPS , dar cu alta bobina de defl. ca urmare imaginea este mai mare (latita) pe H. si ingusta pe V. Va rog sa-mi spuneti daca se poate aduce imaginea la normal si cum? Va multumesc mult!
vanea- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 61
Localizare : bt
Data de inscriere : 11/07/2011
Re: Reparatie TV NEI Model N20S4X cu CHASSIS PT92
Primul pas,micsorati valoarea condiului de recuperare!! Nu mult,daca este 10nf/1600v ,incercati un 8,2nf/1600v!! Asta daca este exagerat de lata!!! Apoi intrati in service si mai ajustati de acolo cat puteti.
Grija si la alimentare linii...!!
Grija si la alimentare linii...!!
Varsta : 53
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011
Re: Reparatie TV NEI Model N20S4X cu CHASSIS PT92
Pe orizontala se poate jongla din condensatorul de intoarcere (intre anumite limite, altfel este periculos pentru finalul de linii), asa cum spune moderatorul sau prin adaugarea de bobine inseriate cu bobina de deflexie pe orizontala.
Pe verticala se regleaza din meniul de service sau se modifica valoarea rezistentei de reactie (este inseriata cu bobina de deflexie verticala catre masa; daca imaginea este mica, trebuie micsorata rezistenta).
Pe verticala se regleaza din meniul de service sau se modifica valoarea rezistentei de reactie (este inseriata cu bobina de deflexie verticala catre masa; daca imaginea este mica, trebuie micsorata rezistenta).
Subiecte similare
» TV Nei N20s4x
» Philips TE1.1A AA (sasiu PT92) - defecte frecvente
» Kit reparatie ASUS
» reparatie placa video
» Platinum 21V25 (11AK56) - defect BV
» Philips TE1.1A AA (sasiu PT92) - defecte frecvente
» Kit reparatie ASUS
» reparatie placa video
» Platinum 21V25 (11AK56) - defect BV
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: CRT
Pagina 1 din 1