TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Etichete la... cerere
Pagina 1 din 1
Etichete la... cerere
Era in primii ani dupa `89, cand fetele noastre se duceau in orient sa aduca aurul inapoi de la "Inalta Poarta" si comertul romanesc era plin de marfuri de pe malurile Bosforului.
Imi trebuia un acumulator pentru telefonul meu si un amic, care facea comert, imi propune sa-mi aduca de la turci. Intr-o saptamana se intoarce cu unul ultra slim (9 mm) ce avea o eticheta de 1200mA. La acea vreme un astfel de acumulator original avea 3 cm grosime, asa ca era exclus ca eticheta sa fie reala. Discutand despre asta, tipul scoate din buzunar un teanc de etichete legate cu inele de cauciuc (ca la bani) si cauta una de 400 mA. Cum acumulatorul era pentru uz personal, schimbarea "la fata" nu m-a incantat.
Teancul de etichete "originale" l-a costat pe comerciant 5$ la Istambul.
Asa ca, dragi colegi, atunci cand cumparati un lucru nu-i importanta doar eticheta. Avem ochiul format si ne putem da seama, de cele mai multe ori, daca e facatura pe "vapor" sau un lucru de marca.
In talcioc am vazut comerciant care a ales un polizor unchiular la greutate. Motivul? Cel mai greu avea bobinaj mai serios. Si exemplele ar putea continua...
Panorama Bosfor
Imi trebuia un acumulator pentru telefonul meu si un amic, care facea comert, imi propune sa-mi aduca de la turci. Intr-o saptamana se intoarce cu unul ultra slim (9 mm) ce avea o eticheta de 1200mA. La acea vreme un astfel de acumulator original avea 3 cm grosime, asa ca era exclus ca eticheta sa fie reala. Discutand despre asta, tipul scoate din buzunar un teanc de etichete legate cu inele de cauciuc (ca la bani) si cauta una de 400 mA. Cum acumulatorul era pentru uz personal, schimbarea "la fata" nu m-a incantat.
Teancul de etichete "originale" l-a costat pe comerciant 5$ la Istambul.
Asa ca, dragi colegi, atunci cand cumparati un lucru nu-i importanta doar eticheta. Avem ochiul format si ne putem da seama, de cele mai multe ori, daca e facatura pe "vapor" sau un lucru de marca.
In talcioc am vazut comerciant care a ales un polizor unchiular la greutate. Motivul? Cel mai greu avea bobinaj mai serios. Si exemplele ar putea continua...
Panorama Bosfor
Subiecte similare
» cerere dump
» (CERERE) Schema CVA39001
» Cerere - Scheme , manuale service CB
» Cerere Soft LG 42LH5000 LD918B EAX57644502(5)
» Aparate pentru reglat antena - cerere documentatie
» (CERERE) Schema CVA39001
» Cerere - Scheme , manuale service CB
» Cerere Soft LG 42LH5000 LD918B EAX57644502(5)
» Aparate pentru reglat antena - cerere documentatie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum