TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
2012 si electronistii
+30
Viorel
validae
yo8llx
odaianu
sidex
randys
tomi01_2000
Bughiu
unchiujim
prieten
vasy
grig1
gaga
quinn
tavitara
trimod
adriangion
FANU
croitoru marian
dimitrietiganciuc
patent56
stanley
tiberiu
mirceamtv
relucu4
nikilapa86
mihaischbv
musteataflorin
rdcristi2
Costin
34 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
2012 si electronistii
La cumpana dintre ani se cuvine sa vorbim despre realizari, impliniri, sa ne intrebam ce-a fost bine, ce greseli am facut, sa stabilim noi obiective.
Pentru ca adesea imi petrec, virtual vorbind, mai mult timp din zi cu electronistii decat cu familia, m-am intrebat care ar fi pentru mine Electronistul anului 2012? Din punct de vedere profesional, al conduitei morale, al amicitiei, al ajutorului primit pe grup sau forum, al sprijinului moral atunci cand am avut o problema...
Vad in asta o provocare, pentru ca fiecare dintre colegii de grup (Depanare, Decodare) sau forum imi sunt, cel putin din punctul meu de vedere, prieteni si ar fi greu sa fac o separare bun-rau.
Din acest motiv, va rog sa nominalizati cel putin o persoana, electronist (de preferinta membru pe grupuri sau forum), care pentru dumneavoastra a insemnat ceva in 2012 (profesional sau social).
Nume si motivul. De exemplu:
- X Y - pentru ca mi-a zambit atunci cand eram suparat
- S T - m-a ajutat intr-o problema tehnica
- V W - a fost promt si serios la o tranzactie
...
Vreau sa luati in serios aceste nominalizari. Urmeaza sa facem un sondaj pentru a alege impreuna Electronistul anului 2012.
Ma ajutati?
Multumesc.
Pentru ca adesea imi petrec, virtual vorbind, mai mult timp din zi cu electronistii decat cu familia, m-am intrebat care ar fi pentru mine Electronistul anului 2012? Din punct de vedere profesional, al conduitei morale, al amicitiei, al ajutorului primit pe grup sau forum, al sprijinului moral atunci cand am avut o problema...
Vad in asta o provocare, pentru ca fiecare dintre colegii de grup (Depanare, Decodare) sau forum imi sunt, cel putin din punctul meu de vedere, prieteni si ar fi greu sa fac o separare bun-rau.
Din acest motiv, va rog sa nominalizati cel putin o persoana, electronist (de preferinta membru pe grupuri sau forum), care pentru dumneavoastra a insemnat ceva in 2012 (profesional sau social).
Nume si motivul. De exemplu:
- X Y - pentru ca mi-a zambit atunci cand eram suparat
- S T - m-a ajutat intr-o problema tehnica
- V W - a fost promt si serios la o tranzactie
...
Vreau sa luati in serios aceste nominalizari. Urmeaza sa facem un sondaj pentru a alege impreuna Electronistul anului 2012.
Ma ajutati?
Multumesc.
Re: 2012 si electronistii
admin, sufletul acestui forum, ani de viata, sarbatori vericite...
rdcristi2- Numarul mesajelor : 17
Varsta : 53
Localizare : Bc
Data de inscriere : 15/05/2011
Admin si site
Nu am o persoana sa nominalizez.
Dar consider ca acest forum ca si administratorul lui, este un lucru deosebit.
Va multumesc
Dar consider ca acest forum ca si administratorul lui, este un lucru deosebit.
Va multumesc
musteataflorin- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 45
Localizare : suceava
Data de inscriere : 01/02/2011
Nominalizari pentru 2012
Utilizez forumul pentru documentare, relativ rar, nu am apelat la nimeni, inca, nu am remarcat o atitudine de referinta, deci nu am pe cine nominaliza. Felicitari ca va preocupa ideia, voi fi mai atent la acest aspect. Sunt dispus la o eventuala colaborare, fiind de specialitate ing electronist si cadrul didactic in domeniu. Temporar sunt in deficit cu timpul.
Forumul este o realizare frumoasa, utila si merita promovat. Sper sa gasesc idei si pentru dezvoltarea sa. Pana atunci...
Felicitari pentru realizarile de pana acum si noi succese in 2013.
La multi ani !
Forumul este o realizare frumoasa, utila si merita promovat. Sper sa gasesc idei si pentru dezvoltarea sa. Pana atunci...
Felicitari pentru realizarile de pana acum si noi succese in 2013.
La multi ani !
mihaischbv- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 70
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 11/02/2011
Stanley.La multi ani!
nikilapa86- Numarul mesajelor : 26
Varsta : 67
Localizare : bals olt romania
Data de inscriere : 22/09/2011
Stiu ca raspunsul meu nu este in directia care s-a dorit(si ma refer aici la nominalizarea unei persoane) dar cred ca trebuie respectata dorinta administratorului de a spune macar cateva cuvinte la sfarsit de an despre activitatea acestui crampei de net. Personal cred ca a nominaliza pe cineva anume ar deschide o cutie a Pandorei (chiar daca nu pe fata dart macar in subconstient) asa ca nominalizarea mea merge catre grupul Depanare. De altfel eu privesc acest grup ca pe o entitate de sine statatoare si nu ca pe o suma de mici entitati ce stau sub acelasi acoperis(virtual) legate de un interes sau altul. Cind am o problema a carei rezolvare nu o stiu sau nu sunt sigur de ea ma adresez grupului si nu unei persoane anume chiar daca stiu ca din grup exista o persoana sau alta sau chiar mai multe care sunt mai sus in ceea ce priveste cunostintele in domeniul solicitat decat mine si practic spre ele s-ar indrepta speranta de a primi un raspuns competent. De multe ori s-a intamplat ca raspunsul asteptat sa vina din cu totul alta directie decat anticipasem eu cind am ridicat problema si asta nu fiindca persoana sau persoanele la care m-asi fi asteptat sa aiva ceva de spus tineau pentru ele informatia dorita sau pentru ca ar fi fost indiferente, nu, ci pentru ca viata fiecaruia dintre noi are un alt ritm si problemele de rezolvat se succed la fiecare din noi cu alta intensitate asa in cat la momentul respectiv nu s-a putut face jonctiunea intre solicitarea mea si cunostintele lor. Din aceste motive tin ca nominalizarea mea sa fie grupul si nu o anumita persoana.
Cu stima Relu.
Cu stima Relu.
relucu4- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 69
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/03/2010
Ei,pe grup am mai multi prieteni.Incerc sa le intorc ajutorul pe care mi-l dau atunci cand pot,ii,,ciupesc"atunci cand ma simt bine si imi cer scuze atunci cand,,sar calul".Dar acestea n-ar fi fost posibile fara intelegerea,toleranta si caldura administratorului.Am fost suficient de clar?
mirceamtv- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 73
Localizare : com.Orlea,Olt
Data de inscriere : 04/01/2010
Nominalizare? Adminul acestui forum, pentru munca sa de care beneficiem toti ceilalti. Multumesc.
Cu stima.
Cu stima.
tiberiu- Numarul mesajelor : 2
Varsta : 66
Localizare : mures
Data de inscriere : 05/03/2011
relucu4 a scris:... Personal cred ca a nominaliza pe cineva anume ar deschide o cutie a Pandorei (chiar daca nu pe fata dart macar in subconstient) asa ca nominalizarea mea merge catre grupul Depanare. ...
Aceast raspuns imi sugereaza ca ar fi mai util sa enumeram cele mai bune tipuri de solutii, raspunsuri, oferite solicitantilor, care ar imbunatati utilitatea forumului.
E clar ca Admin , din 2 motive : a creeat acest forum si contributia lui la rezolvarea problemelor este cea mai ... consistenta.
Apoi urmeaza BUGHIU si toti ceilalti utilizatori care in putinul lor timp mentin acest forum ... viu.
LA MULTI ANI TUTUROR si un AN NOU mai bun !
Apoi urmeaza BUGHIU si toti ceilalti utilizatori care in putinul lor timp mentin acest forum ... viu.
LA MULTI ANI TUTUROR si un AN NOU mai bun !
stanley- Moderator
- Numarul mesajelor : 728
Localizare : BucurestiTargoviste
Data de inscriere : 03/05/2010
Cred ca Admin ar fi cel mai bine de nominalizat. La Multi Ani tuturor de pe acest forum. Cu respect patent56
patent56- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 68
Localizare : Gusoeni jud Valcea
Data de inscriere : 20/11/2012
Din punctul meu de vedere Admin,urmat apoi de ceilalti membri ai forumului care prin profesionalism cauta sa ajute si pe cei mai putin experimentati in domeniu.UN CALDUROS "LA MULTI ANI"Cu stima DIMITRIE
dimitrietiganciuc- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 65
Localizare : falcau
Data de inscriere : 02/03/2011
Multumim frumos domnule Costin pentru tot ce ati facut pina in prezent ,
o treaba buna cu acest grup depanare , ar trebui dupa mine sa se discute
strict probleme tehnice, in nici-un caz jigniri reciproce la nesfirsit .
De fel nu-mi plac jignirile in public ca atare nici nu ma implic in dicuti inutile
pe grup . Le multumesc tuturor celor care ma-au ajutat .
o treaba buna cu acest grup depanare , ar trebui dupa mine sa se discute
strict probleme tehnice, in nici-un caz jigniri reciproce la nesfirsit .
De fel nu-mi plac jignirile in public ca atare nici nu ma implic in dicuti inutile
pe grup . Le multumesc tuturor celor care ma-au ajutat .
croitoru marian- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 63
Localizare : bustuchin
Stare de spirit : SK
Data de inscriere : 06/12/2008
2012 si electronistii
Personal nu pot sa nominalizez pe cineva ,am accesat forumul cam rar (din pacate) si asta din lipsa timpului ,dar am gasit de multe ori rezolvarea multor probleme in expunerile facute de Admin referitoare la defectele ce apar in aparatura tv.Felicitari! un forum util. LA MULTI ANI! cu stima, Fanu
FANU- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 64
Localizare : neamt
Data de inscriere : 03/10/2010
LA MULTI ANI !
adriangion- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 01/06/2011
trimod- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 61
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/05/2010
electronistul anului este fiecare depanator care pe grup sau forum a adus plus-valoare prin postarea unei informatii utile legate de depanare
Sarbatori Fericite tuturor !
Sarbatori Fericite tuturor !
tavitara- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 54
Localizare : Rm-Valcea
Stare de spirit : optimist , nimic nu se va schimba , mergem in jos , cu capul sus
Data de inscriere : 31/01/2010
tavitara a scris:electronistul anului este fiecare depanator care pe grup sau forum a adus plus-valoare prin postarea unei informatii utile legate de depanare
Superb raspuns ! Felicitari ! D/le administrator, ar fi bine sa/i enumerati pe "contribuabilii" din 2012 !
La multi ani tuturor !
quinn- Numarul mesajelor : 46
Varsta : 56
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 06/07/2010
gaga- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 59
Varsta : 57
Localizare : baia mare
Data de inscriere : 07/02/2011
grig1- Numarul mesajelor : 4
Localizare : timis
Data de inscriere : 13/01/2011
vasy- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 52
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 28/10/2010
Eu am intrat pe acest forum foarte rar, dar tin sa va multumesc tuturor celor ce face-ti ca acest forum sa fie o "biblioteca" pentru cei ce il viziteaza, va multumesc. La Multi Ani !
prieten- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 47
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2011
bughiu si admin desi toti colegii sunt de nota 10 !probabil suntem o comunitate mai mica si ne respectam ,ajutam mai mult decat pe alte forumuri. dvs m-ati ajutat cu multa rabdare ,lucru care nu s-a intamplat in alte locuri(nu comentez de ce..).va urez un an nou mai bun ,plin de impliniri si tot ce va doriti. nu am zis nimic de sanatate ca si cei de pe Titanic aveau destula....
unchiujim- Numarul mesajelor : 22
Varsta : 56
Localizare : BC
Data de inscriere : 22/11/2009
Eu sint de parere ca electronistul anului,figurat vorbind, este ....chiar acest forum in sine: ''Electronice de la A la Z''!!!
De ce spun asta?!?! Deoarece este ca un TOT unitar,format din TOTI forumisti,care asemeni unui banc urias de pesti sau ca un stol de pasari formeaza o entitate!!!
In zilele de azi,fiecare are grijile,nevoile,bucuriile si necazurile sale; dar totusi ne-am gasit timp sa intram si pe forum ca sa cladim impreuna aceasta entitate numita : ''Electronice de la A la Z'' si toate astea din dragoste si pasiune pentru aceasta meserie care inca mai ''traieste'';pentru cat timp?!?!....nu se stie....
Despre cel care i-a dat ''nastere'',(ADMIN),nu are rost sa mai zic ...nimic!! Cuvintele sint de prisos!!
Deci,eu nu ma pot pronunta,legat de acest aspect : ''electronistul anului'' si cred ,in prostia mea,ca TOTI cei care sintem ''infectati'' cu acest virus al depanarii audio-video,pot fi numitii ''oameni de bine'',deoarece au acceptat sa ajute si sa fie ajutati la rindul lor!!
Respecte!!
Bughiu-Oradea!!
La multi ani tuturor !!!!
De ce spun asta?!?! Deoarece este ca un TOT unitar,format din TOTI forumisti,care asemeni unui banc urias de pesti sau ca un stol de pasari formeaza o entitate!!!
In zilele de azi,fiecare are grijile,nevoile,bucuriile si necazurile sale; dar totusi ne-am gasit timp sa intram si pe forum ca sa cladim impreuna aceasta entitate numita : ''Electronice de la A la Z'' si toate astea din dragoste si pasiune pentru aceasta meserie care inca mai ''traieste'';pentru cat timp?!?!....nu se stie....
Despre cel care i-a dat ''nastere'',(ADMIN),nu are rost sa mai zic ...nimic!! Cuvintele sint de prisos!!
Deci,eu nu ma pot pronunta,legat de acest aspect : ''electronistul anului'' si cred ,in prostia mea,ca TOTI cei care sintem ''infectati'' cu acest virus al depanarii audio-video,pot fi numitii ''oameni de bine'',deoarece au acceptat sa ajute si sa fie ajutati la rindul lor!!
Respecte!!
Bughiu-Oradea!!
La multi ani tuturor !!!!
Varsta : 53
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum