TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Caut schema receiver SKYMASTER XL-11
3 participanți
Pagina 1 din 1
Caut schema receiver SKYMASTER XL-11
Bună seara!
Mă poate ajuta cineva cu schema receptorului digital Skymaster XL-11?Am un astfel de aparat, dar nu recepţionează decât paraziţi...
Mă poate ajuta cineva cu schema receptorului digital Skymaster XL-11?Am un astfel de aparat, dar nu recepţionează decât paraziţi...
iuli10- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 31
Localizare : bv
Data de inscriere : 01/03/2010
Re: Caut schema receiver SKYMASTER XL-11
Cu schema....mai greu din pacate...
Totusi , ''oala'',antena, cu LNB-ul este pozitionata ok?!? Polarizarile orizontale/verticale,alimentarile(18v sau...pentru LNB) oare sint ok?!?!
Totusi , ''oala'',antena, cu LNB-ul este pozitionata ok?!? Polarizarile orizontale/verticale,alimentarile(18v sau...pentru LNB) oare sint ok?!?!
Varsta : 53
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011
Alimentările pt LNB erau ok.L-am testat pe o antenă de la vecini şi rezultatul a fost acelaşi.am desfăcut aparatul acum două zile iarăşi, şi când am întors placa pe partea cealaltă am văzut că era ''pârlită'' in zona alimentării, iar traf. se incălzeşte destul de tare.
Există vreo metodă de a vedea dacă astfel de aparate funcţioneaza corect, fără a folosi ''oala''? Am mai găsit două receptoare RADIX şi n'aş vrea să le car acasă degeaba...
Există vreo metodă de a vedea dacă astfel de aparate funcţioneaza corect, fără a folosi ''oala''? Am mai găsit două receptoare RADIX şi n'aş vrea să le car acasă degeaba...
Mai dificil,nu imposibil!! V-ar trebui un generator de semnal de ordinul Ghz....
Dar ca sa aveti certitudinea ca tot lantul,de la receptie(intrare cablu LNB) si pina la iesirea AV ,este totul ok,tot de ''oala'' aveti nevoie,din pacate....
Dar ca sa aveti certitudinea ca tot lantul,de la receptie(intrare cablu LNB) si pina la iesirea AV ,este totul ok,tot de ''oala'' aveti nevoie,din pacate....
Atentie!
Discutam de un receptor analogic. Astea merg pe principiul misc antena si in apropierea pozitiei corecte apar purici si, daca se continua reglajul, se poate ajunge la imagine si sunet, cu o singura conditie: sa fie semnal.
Din cate stiu eu... nu prea mai sunt programe transmise.
Iata confirmarea:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Discutam de un receptor analogic. Astea merg pe principiul misc antena si in apropierea pozitiei corecte apar purici si, daca se continua reglajul, se poate ajunge la imagine si sunet, cu o singura conditie: sa fie semnal.
Din cate stiu eu... nu prea mai sunt programe transmise.
Iata confirmarea:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Şi totuşi... nu se mai poate recepţiona absolut nimic cu astfel de receivere?Nu se poate ''converti'' semnalul digital?
Nimic nu-i imposibil, doar ca nu merita!
La 30-50 lei gasesti receptoare digitale SH.
Cutia aia poate fi folosita in alte scopuri.
La 30-50 lei gasesti receptoare digitale SH.
Cutia aia poate fi folosita in alte scopuri.
Cu '''scop didactic'' cum ar fi posibilă conversia (se poate construi in jurul unui Ci de tip D-A-C?)La ce alte aplicaţii se poate folosi ''cutia''?
V-a raspuns colegul;nimic nu e imposibil,dar merita investitia?!?!La ce ati mai dori dvs sa folositi ''cutia''?!?!
In copilarie aveam un tv pe lampi : Miraj- si nu avea selector UIF,iar un convertor FIF-UIF costa atunci cit jumate din tv.....asa ca .....am ramas la ce putea tv-ul!!!
In copilarie aveam un tv pe lampi : Miraj- si nu avea selector UIF,iar un convertor FIF-UIF costa atunci cit jumate din tv.....asa ca .....am ramas la ce putea tv-ul!!!
In cutia aia?
Un ceas digital, o orga de lumini, un minitransceiver, receptor, o automatizare, un amplificator de mica putere, un interfon, un alimentator reglabil pentru laborator...
Orice! E o cutie eleganta, alimentarea deja exista...
Un ceas digital, o orga de lumini, un minitransceiver, receptor, o automatizare, un amplificator de mica putere, un interfon, un alimentator reglabil pentru laborator...
Orice! E o cutie eleganta, alimentarea deja exista...
P.S -Ati spus gresit ''receptor DIGITAL'' ,bine a vazut colegul; este ANALOGIC!!!!
Citez :''Mă poate ajuta cineva cu schema receptorului digital Skymaster XL-11?'....''
Citez :''Mă poate ajuta cineva cu schema receptorului digital Skymaster XL-11?'....''
Subiecte similare
» Caut schemă...
» Cerere - Scheme , manuale service CB
» Caut schema TV SEG CT2103
» caut schema sursa vestel 17pw 25-3
» caut schemă monitor BENQ Q9T5-FP93G
» Cerere - Scheme , manuale service CB
» Caut schema TV SEG CT2103
» caut schema sursa vestel 17pw 25-3