TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4688) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
aps in aplicatie
5 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
aps in aplicatie
salut am un lcd myria cumparat acum cativa ani in urma.
Toate bune pana aici, dar nu imi mai memoreaza programele automat, scrie APS in aplicatie si asa ramane dupa ce prinde primul program. Ma gandesc ca am umbat in menu 4725 si poate am setat ceva gresit?
Va intreb poate va pricepeti mai bine decat mine, multumesc mult.
Toate bune pana aici, dar nu imi mai memoreaza programele automat, scrie APS in aplicatie si asa ramane dupa ce prinde primul program. Ma gandesc ca am umbat in menu 4725 si poate am setat ceva gresit?
Va intreb poate va pricepeti mai bine decat mine, multumesc mult.
mcioboata- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 53
Varsta : 45
Localizare : arges
Data de inscriere : 05/06/2011
Re: aps in aplicatie
Pai de ce ati umblat in service mode?? Ati avut ceva probleme cu aparatul? sau....
Cautati in meniu daca nu are cumva functia: ''reveniti la setarile din fabrica'';poate aveti noroc doar cu atata!!!
Cautati in meniu daca nu are cumva functia: ''reveniti la setarile din fabrica'';poate aveti noroc doar cu atata!!!
Varsta : 53
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 19/07/2011
multumesc mult am resetat ce am gresit dar acum face altceva, salveaza programele de mai multe ori, se umple grila de 100 de canale si sunt salvate doar cateva programe chiar si de zece ori! Multumesc mult
acum chiar mu mai intra nici un program
oare il mai pot resofta?
oare il mai pot resofta?
incercati varianta : A.P.S. adica cautare automata programe!!!
nu mai merge nu mai salveaza decat cateva programe as vrea sa gasesc configuratia initiala din menu 4725 daca se poate. Intelegeti, nu mai merge bine tunerul . Va multumesc anticipat
lcd myria model MY 26735 BK
lcd myria model MY 26735 BK
si inca ceva ce banda se foloseste cand cauti automat? DK, HUN, cze ??
am impresia ca televizorul a iesit din banda si nu mai gaseste toate programele decat cateva. De exemplu la mine gaseste decat pana la S06, 140 de MHz unde este ultimul program gasit, de fapt, banda continua sa caute dar nu mai trece de un program cu purici nu stiu cum sa va explic.
si inca ceva ce banda se foloseste cand cauti automat? DK, HUN, cze ??
am impresia ca televizorul a iesit din banda si nu mai gaseste toate programele decat cateva. De exemplu la mine gaseste decat pana la S06, 140 de MHz unde este ultimul program gasit, de fapt, banda continua sa caute dar nu mai trece de un program cu purici nu stiu cum sa va explic.
chiar nu ma poate ajuta nimeni? sunt disperat tunerul meu nu mai prinde niciun program
Foarte zgarcit in detalii!!!
Placile de la Vestel au o gramada de coduri, in functie de echipare si soft.
In fisierul urmator gasesti doua dumpuri. Este recomandat sa programezi o alta memorie sau macar sa salvezi continutul original.
Descarca: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Placile de la Vestel au o gramada de coduri, in functie de echipare si soft.
In fisierul urmator gasesti doua dumpuri. Este recomandat sa programezi o alta memorie sau macar sa salvezi continutul original.
Descarca: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
salut si multumesc mult! am descarcat si mai da-mi cateva detalii, sunt doua fisiere, si ma gandesc ca sunt softuri, cu ce program le bag?
cu ce format le deschid? sau cu ce program?
imi trebuie un bootloader
Bughiu- Moderator
- Numarul mesajelor : 636
am instalat ponyprog2000, am bagat softul si cand ii dau read device imi da urmatoarea eroare : Hardware error, is the board properly connected? (-14).
televizorul meu are iesire vga, prin mufa VGA se face rescrierea softului? sau prin ce?
Va multumesc mult si imi cer scuze ca insist
televizorul meu are iesire vga, prin mufa VGA se face rescrierea softului? sau prin ce?
Va multumesc mult si imi cer scuze ca insist
ma intereseaza pe ce mufa sau serial iese informatia din calculator (laptop) si cum o citeste televizorul LCD -ul meu. Metionez ca am iesire VGA la LCD-ul meu
Pentru Pony Prog trebuie un programator dedicat. Memoria se scrie pe acest programator, nu in TV. Dar nu asta-i problema, memoria fiind pe soclu.
Am spus mai multe aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Exista si un programator dedicat acestor sasie de la Vestel, care au o mufa speciala de service. Ar fi o complicatie inutila in acest caz.
Am spus mai multe aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Exista si un programator dedicat acestor sasie de la Vestel, care au o mufa speciala de service. Ar fi o complicatie inutila in acest caz.
credeti-ma ca nu am inteles nimic. Va dau un id de mess mcioboata si poate discutam mai mult acolo.
Eu am inteles cumpar mufa aia si cum o conectez? Sau cum fac legatura intre laptop si televizor.
Candva reusisem sa softez receptoare satelit prin mufa RS 232 si prindea programe romanesti, deci am putin habar, dar aici in cazul televizorului meu nu prea inteleg. va rog frumos!
Eu am inteles cumpar mufa aia si cum o conectez? Sau cum fac legatura intre laptop si televizor.
Candva reusisem sa softez receptoare satelit prin mufa RS 232 si prindea programe romanesti, deci am putin habar, dar aici in cazul televizorului meu nu prea inteleg. va rog frumos!
Se scoate memoria din televizor si se introduce in soclul de pe programator, care este conectat la calculator pe RS232. Se reprogrameaza cu softul original si apoi se reintroduce in televizor.
haideti ca v-am stresat prea mult si nu am rezolvat nimic. Daca imi puteti spune unde se gaseste meoria pe placa tv-ului?sau se poate schimba tunerul din el? sau cel mai bine sa il arunc si sa iau altulAdmin a scris:Se scoate memoria din televizor si se introduce in soclul de pe programator, care este conectat la calculator pe RS232. Se reprogrameaza cu softul original si apoi se reintroduce in televizor.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» XEOMA aplicație pentru sistemele de supraveghere
» SOFi SP8-A - programator - manual de utilizare si aplicatie soft
» SOFi SP8-A - programator - manual de utilizare si aplicatie soft
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: LCD
Pagina 1 din 2