TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Unde gasesc scheme , manuale service ?
3 participanți
Electronice de la A la Z :: Depanare :: TV :: CRT
Pagina 1 din 1
Unde gasesc scheme , manuale service ?
Internetul este plin de scheme si manuale service .
O simpla cautare va poate duce la link-ul de descarcare .
Daca intampinati dificultati , postati cererea pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (grupul depanatorilor romani de pretutindeni) . Accesul este gratuit pentru profesionisti si amatori .
Nu uitati , in cautarile dumneavoastra sa includeti si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
O simpla cautare va poate duce la link-ul de descarcare .
Daca intampinati dificultati , postati cererea pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (grupul depanatorilor romani de pretutindeni) . Accesul este gratuit pentru profesionisti si amatori .
Nu uitati , in cautarile dumneavoastra sa includeti si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Re: Unde gasesc scheme , manuale service ?
Bună ziua!
mă interesează schema electică tv. AudioSonic KT 835 1DK şasiu C41M Main
mă interesează schema electică tv. AudioSonic KT 835 1DK şasiu C41M Main
Dili2011- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 78
Localizare : Barlad
Data de inscriere : 04/02/2011
O lista cu principalele circuite integrate se poate ?
Ne cunoastem ?
Ne cunoastem ?
Mulţumesc! dar am de refăcut placa cablată (spartă la nervi de un oarecare...depanator - lipsă o porţiune), şi fără schema electrică e aproape imposibil.
Se poate să ne fi cunoscut în urmă cu ceva ani ( 6-7 ).
Se poate să ne fi cunoscut în urmă cu ceva ani ( 6-7 ).
Ok , o lista de circuite integrate ar fi de ajutor . Dupa tip n-am reusit sa gasesc nimic . Nu stie nici Google .
Astept .
Astept .
pot sa-l ajut eu cu schema sasiului C41 de la DAEWOO dar nu stiu unde sa o postez.
codrin- Numarul mesajelor : 20
Varsta : 54
Localizare : FOCSANI
Data de inscriere : 27/07/2010
Multumesc pentru mesaj , Codrin .
Am fost neatent ... Acum am vazut ca sasiul era si in primul mesaj .
Forumul are un spatiu de stocare limitat . In functie de evolutie vom solicita spatiu suplimentar .
Rezolvarea consta in folosirea unor servicii de stocare fisiere externe si publicarea link-ului .
Exemplu , girlshare.ro .
Am incarcat schema aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
In acest moment nu sunt disponibile pe sait informatii despre serviciul de gazduire . Il folosesc de mai mult timp si functioneaza ireprosabil .
Am fost neatent ... Acum am vazut ca sasiul era si in primul mesaj .
Forumul are un spatiu de stocare limitat . In functie de evolutie vom solicita spatiu suplimentar .
Rezolvarea consta in folosirea unor servicii de stocare fisiere externe si publicarea link-ului .
Exemplu , girlshare.ro .
Am incarcat schema aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
In acest moment nu sunt disponibile pe sait informatii despre serviciul de gazduire . Il folosesc de mai mult timp si functioneaza ireprosabil .
Bună seara,
Cer scuze ptr. întîrziere, rezolvasem problema după schema tv. ROYAL 5104 ,identică cu schema trimisă de dvs. Mulţumesc ptr. ajutorul dezinteresat arătat pe acest forum căruia-i doresc o...primăvară bogată-n cititori din orice domeniu de activitate.
Cer scuze ptr. întîrziere, rezolvasem problema după schema tv. ROYAL 5104 ,identică cu schema trimisă de dvs. Mulţumesc ptr. ajutorul dezinteresat arătat pe acest forum căruia-i doresc o...primăvară bogată-n cititori din orice domeniu de activitate.
Subiecte similare
» Unde gasim manuale service gratuit ?
» SHOV - scheme , manuale service
» Scheme , manuale service - LCD
» Scheme , manuale service
» Solicitari scheme , manuale service
» SHOV - scheme , manuale service
» Scheme , manuale service - LCD