TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4688) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
Reparatii CB Cluj-Napoca
2 participanți
Pagina 1 din 1
Reparatii CB Cluj-Napoca
De la NorthStar Catre Admin, Astazi la 10:32
Poate sunteti foarte ocupat...dar daca nu as fi atat de disperat ...nu as fi apelat la dumneavoastra...sunt un nou utilizator al forumului dumneavoastra....si daca se poate v-as ruga tare mult sa ma ajutati in problema mea....am o statie CB(auto) Grant President si as dorii sa o repar dar nu gasesc un meserias priceput(defapt deloc nu gasesc) in Cluj Napoca,si ma gandeam ca printre cunostintele dumneavoastra se afla un electronist din Cluj la care sa ma indreptati sa ma poata ajuta in problema mea. Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra fie el pozitiv sau negativ.
Poate sunteti foarte ocupat...dar daca nu as fi atat de disperat ...nu as fi apelat la dumneavoastra...sunt un nou utilizator al forumului dumneavoastra....si daca se poate v-as ruga tare mult sa ma ajutati in problema mea....am o statie CB(auto) Grant President si as dorii sa o repar dar nu gasesc un meserias priceput(defapt deloc nu gasesc) in Cluj Napoca,si ma gandeam ca printre cunostintele dumneavoastra se afla un electronist din Cluj la care sa ma indreptati sa ma poata ajuta in problema mea. Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra fie el pozitiv sau negativ.
Re: Reparatii CB Cluj-Napoca
Lasa Boss_ul in pace ca'i ocupat.
Ai primit deja mesaj la prima postare.
Succes !
Ai primit deja mesaj la prima postare.
Succes !
stanley- Moderator
- Numarul mesajelor : 728
Varsta : 67
Localizare : BucurestiTargoviste
Data de inscriere : 03/05/2010
Subiecte similare