TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4687) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
MASINA DE SPALAT "INVENSYS"
+4
valyunicul
draggabi
Costin
btraian
8 participanți
Pagina 1 din 1
MASINA DE SPALAT "INVENSYS"
Pe placa electronica (0/1/2/475440/BG) sunt arse cateva rezistente,R36;R38;R11,precum si Tc 6.Nu aveti o placa sau o schema sa-mi spuneti ce valoare au rezistentele arse?Cu ce as putea inlocui acest Tc 6 ?Va multumesc mult si urez grupului mult succes!Cu stima Traian Bodnarescu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am uploadat foto cu placa , poate o recunoaste cineva .
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi 10 Sept 2009 - 19:08, editata de 2 ori (Motiv : Incarcare foto)
btraian- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 66
Localizare : Marginea ,Suceava
Data de inscriere : 10/09/2009
Re: MASINA DE SPALAT "INVENSYS"
btraian a scris:Pe placa electronica (0/1/2/475440/BG) sunt arse cateva rezistente,R36;R38;R11,precum si Tc 6.Nu aveti o placa sau o schema sa-mi spuneti ce valoare au rezistentele arse?Cu ce as putea inlocui acest Tc 6 ?Va multumesc mult si urez grupului mult succes!Cu stima Traian Bodnarescu
este arctic toata ziua...
draggabi- Numarul mesajelor : 14
Varsta : 56
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/07/2009
R36 si R38 au aceeasi valoare so anume 470Ohm, R11 1kOhn
Am si eu o intrebare: Ce valoare are Varistorul galben de langa RP 101?
Ms!
Am si eu o intrebare: Ce valoare are Varistorul galben de langa RP 101?
Ms!
valyunicul- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 44
Localizare : Urziceni
Data de inscriere : 06/12/2010
Buna ziua,
Valorile rezistentelor sunt corecte, TC6 este Z0103 (triac) iar varistorul VR101 este de 275V
Valorile rezistentelor sunt corecte, TC6 este Z0103 (triac) iar varistorul VR101 este de 275V
danick- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 59
Localizare : Ramnicu Valcea
Data de inscriere : 24/02/2012
Cand solicitati scheme , incercati sa definiti exact :
Brand , model ...
Brand , model ...
stanley- Moderator
- Numarul mesajelor : 728
Varsta : 67
Localizare : BucurestiTargoviste
Data de inscriere : 03/05/2010
Un dump pt. acest model se poate?.ARCTIC BA1200A,cod placa-2818180144''cod 2822530148 sau amw 6823886.
ionel1959- Se spune ca-i mester
- Numarul mesajelor : 53
Varsta : 65
Localizare : baneasa
Data de inscriere : 03/02/2011
Bună seara,
Un prieten are o mașină de spălat ARCTIC BA1200A și prezintă distrugeri ale plăciide circuit imprimat programator în dreptul reșistențelor R19, R36, R38, R11 iar triacul este vaporizat și traseul de pe verso este f avariat. Inclusiv substratul plăcii este f avariat.
Tocmai am constatat o ciupitură pe fața microcontrolerului ATMEL (însemană că defectul de putere s-a propagat până în el).
Ce șanse de reparare mai dați plăcii?
Unde pot găsi chip ATMEGA32L și DUMP pentru acest tip de mașină și ce schema pot folosi pentru flash etc.
Dar o imagine cu placa de circuit imprimat pe verso ca să pot reconstitui cu fire traseele conductoare și să izolez zona afectată?
am văzut pe net la pret de 370 RON (cât o mașină la second
Multumesc.
Un prieten are o mașină de spălat ARCTIC BA1200A și prezintă distrugeri ale plăciide circuit imprimat programator în dreptul reșistențelor R19, R36, R38, R11 iar triacul este vaporizat și traseul de pe verso este f avariat. Inclusiv substratul plăcii este f avariat.
Tocmai am constatat o ciupitură pe fața microcontrolerului ATMEL (însemană că defectul de putere s-a propagat până în el).
Ce șanse de reparare mai dați plăcii?
Unde pot găsi chip ATMEGA32L și DUMP pentru acest tip de mașină și ce schema pot folosi pentru flash etc.
Dar o imagine cu placa de circuit imprimat pe verso ca să pot reconstitui cu fire traseele conductoare și să izolez zona afectată?
am văzut pe net la pret de 370 RON (cât o mașină la second
Multumesc.
marius_darie- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 54
Localizare : Petrosani
Data de inscriere : 22/03/2015
Eu am luat o placa la mana a doua cu 160lei cu transport cu tot si se pare ca si a mea era buna.Maine va pun o poza eu.
"Unde pot găsi chip ATMEGA32L și DUMP pentru acest tip de mașină și ce schema pot folosi pentru flash etc."mi-am batut si eu capul cu asa ceva dar nu am cu ce schimba smd-ul.Eu cred ca ar merge citit dupa o placa functionala dar nu stiu daca nu da eroare in circuit.
"Unde pot găsi chip ATMEGA32L și DUMP pentru acest tip de mașină și ce schema pot folosi pentru flash etc."mi-am batut si eu capul cu asa ceva dar nu am cu ce schimba smd-ul.Eu cred ca ar merge citit dupa o placa functionala dar nu stiu daca nu da eroare in circuit.
Revin cu aceiasi intrebare sau macar se poate citi dupa o placa functionala?A incercat cineva?ionel1959 a scris:Un dump pt. acest model se poate?.ARCTIC BA1200A,cod placa-2818180144''cod 2822530148 sau amw 6823886.
Puneti o poza clara a placii. Daca este cea de mai sus, observati ca are un conector notat ISP.
Controlere se gasesc, in jur de 20 de lei bucata.
Teoretic ar trebui sa poata fi citit (unele sunt protejate) si reprogramat altul nou, in circuit (ICSP).
Controlere se gasesc, in jur de 20 de lei bucata.
Teoretic ar trebui sa poata fi citit (unele sunt protejate) si reprogramat altul nou, in circuit (ICSP).
Ultima editare efectuata de catre Costin in Lun 9 Noi 2015 - 19:44, editata de 1 ori
Da este cea din poza.O sa incerc sa o citesc sa vad daca merge si vin cu rezultatul.
Subiecte similare
» masina de spalat
» Masina de spalat INDESIT WIE 87 (EX)
» Masina de spalat nei defecta
» masina spalat indesit wie 87
» Masina de spalat Indesit wp 100
» Masina de spalat INDESIT WIE 87 (EX)