TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4688) | ||||
titus08 (1660) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (368) | ||||
petriangabor (228) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (114) |
GPS fara USB
2 participanți
Pagina 1 din 1
GPS fara USB
Am intrat in flash si am redenumit programul ce starta interfata, am dat explorerului acel nume si a mers foarte bine.
Am renuntat la explorer si am pus un program care sa-mi puna pe desktop shortcuturi de explorer, igo, mireo; dar am uitat sa redenumesc programul cu mumele starterului original. Rezultatul eroare nu gasesc programul ... si am ramas in desktopul gol fara posibilitati de manevra. Am incercat sa pun un program cu acel mume pe SD dar nu-l lanseaza pentru ca nu stie calea. La o singura combinatie de taste raspunde si cere cardul sd dar nu stiu cum as pute folosi aceasta .
Ce se poate face?
Am renuntat la explorer si am pus un program care sa-mi puna pe desktop shortcuturi de explorer, igo, mireo; dar am uitat sa redenumesc programul cu mumele starterului original. Rezultatul eroare nu gasesc programul ... si am ramas in desktopul gol fara posibilitati de manevra. Am incercat sa pun un program cu acel mume pe SD dar nu-l lanseaza pentru ca nu stie calea. La o singura combinatie de taste raspunde si cere cardul sd dar nu stiu cum as pute folosi aceasta .
Ce se poate face?
mitropolit2000- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 68
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 03/08/2009
Re: GPS fara USB
Nu ai uitat nimic, sa ne spui?
Ceva de genul, marca, modelul GPS?
Ceva de genul, marca, modelul GPS?
blanosulxxl- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 51
Localizare : curtea de arges