TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
QSO in 80m cu IC-7000
2 participanți
Pagina 1 din 1
QSO in 80m cu IC-7000
IC-7000 - un echipament visat de multi radioamatori .
Mai jos filmul unui QSO ...
Mai jos filmul unui QSO ...
Re: QSO in 80m cu IC-7000
Salutari la toti, chir daca visam si acum visez cateodata la un receptor sau transceiver din varful de lance al constructorilor Japonezi bucuria mea este mult mai mare cand folosesc aparatura construita de mine si practic o simt in orice madular fiecare piesa pusa si aleasa cu grija. Am inceput ca fiecare cu celebrul receptor sincrodina aparut in paginile revistei Tehnium prin anii 84 parca si am continuat cu dubla schimbare de frecventa apoi am ales modificarea receptoarelor industriale sau folosirea anumitor parti din el si acum am ramas cu un R105 tinut amintire din vremurile cand bijuteream la ele..... Ce este adevarat e ca niciodata dupa ce ai avut radioamatorismul in sange nu va disparea niciodata probabil schimba ceva in ADN:)). Alaturat de marii maestri ai sportului YO8AKA care a umplut pur si simplu toate paginile revistei Tehnium la rubrica CO-YO inca de la aparitie pana chiar si dupa anii 90 fiind unul dintre titanii RF din tara si YO8CAR un model in toate privintele cu care ne putem mandri in micul nostru oras. 73
Sorynake- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 57
Localizare : Barlad
Data de inscriere : 06/02/2016
Nea Lulu, l-am vazut saptamana trecuta. E bine!
CAR-ul mai lucreaza in eter?
CAR-ul mai lucreaza in eter?
Am fost pe la maestru acum un an si evident lucra la vesnica lui pasiune... transceivar hibrid conceput intotul personal cu proportia de 80% tuburi electronice, inca mai are cutii cu GU50 nos si alte multe tuburi probabil si unicate prin Ro. pacat ca fumeaza cam mult....in rest sa fie sanatos sa il auzim in eter:)
Sorynake- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 57
Localizare : Barlad
Data de inscriere : 06/02/2016
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum