TRANSLATE
Publicitate
Anunturi
Publicitate
Top postatori
Costin (4689) | ||||
titus08 (1665) | ||||
Florinel TV (729) | ||||
stanley (728) | ||||
Bughiu (636) | ||||
fox (370) | ||||
petriangabor (235) | ||||
ionica68 (160) | ||||
necula.vasile (159) | ||||
coconut (115) |
Sistem audio Logitech model Z906
2 participanți
Pagina 1 din 1
Sistem audio Logitech model Z906
Buna seara tuturor. La acest sistem audio, sursa in comutatie este prajita ( niste rezistoare SMD sunt scrum ) si nu le pot afla valorile. Oricum si mosfetul ( sau mosfeturile ca s-ar parea ca sunt doua mosfeturi in contratimp ) sunt in scurt. Ce am mai observat, s-ar parea ca sunt arse si alte rezistoare de putere. Ce-i drept, nu prea m-am ocupat de aceasta neavand schema ca sa vad ce valori au componentele parlite. Sursa este model 210-000892-005 ( vedeti pozele cu aceasta in attach ). In zona incercuita cu rosu, sunt cele cinci rezistoare facute scrum. Acele cinci rezistoare s-ar parea ca vin intre sursa mosfetului si GND.
Acum, dupa cele spuse, o schema a acestei surse daca are cineva sau daca are cineva vreo sursa functionala sa imi spuna valorile celor cinci rezistoare.
Multumesc anticipat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acum, dupa cele spuse, o schema a acestei surse daca are cineva sau daca are cineva vreo sursa functionala sa imi spuna valorile celor cinci rezistoare.
Multumesc anticipat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre robeeert in Vin 28 Iun 2024 - 11:54, editata de 1 ori
robeeert- Numarul mesajelor : 20
Varsta : 50
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 27/04/2022
Re: Sistem audio Logitech model Z906
Aparatul NU este Genius, este Un produs LOGITECH.
Logitech Z906. Subiecte cu aceiasi problema sunt aici. Acolo ai si valori ale rezistentelor. Sursa testeaz-o in gol, NU in montaj.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Logitech Z906. Subiecte cu aceiasi problema sunt aici. Acolo ai si valori ale rezistentelor. Sursa testeaz-o in gol, NU in montaj.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
titus08- Moderator
- Numarul mesajelor : 1665
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : super-ultra-expert
Data de inscriere : 12/02/2017
Re: Sistem audio Logitech model Z906
titus08 a scris:Aparatul NU este Genius, este Un produs LOGITECH.
Da, am gresit. Este Logitech. Scuze de greseala. Am modificat titlul.
robeeert- Numarul mesajelor : 20
Varsta : 50
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 27/04/2022
titus08 apreciază acest mesaj
Subiecte similare
» Logitech x-530 - conexiuni
» Sistem Audio Teac fara telecomanda
» Sistem 5.1 Buntz, model DH-6098 - defecte
» Sistem 5.1 barait puternic in sw
» sistem genius5005 probleme
» Sistem Audio Teac fara telecomanda